Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet o 8 lat starszy ....za duza roznica ?

Polecane posty

Gość gość

jak sadzicie?

Gość gość
mój chłopak jest starszy o 15 lat i nie przeszkadza nam to. Ja mam 15 lat a on 30.

Gość gość
z psychologicznego punktu widzenia, idealna różnica między kobietą, a mężczyzną w związku to równe 7 lat. ( tak tak drodzy Panowie, jesteście za nami o 7 dłuuugich lat ;-) ) więc 8 lat jest ok, no CHYBA,że Ty masz 14, a on 22, albo nawet Ty masz 18, a on 26, wtedy raczej się nie dogadacie. Ale jeśli jesteś kobietą +20, to TEORETYCZNIE układ idealny, ale wiadomo, że to osoby, charaktery i sytuacje, a nie wiek weryfikują wszystko :) pzdr

Gość gość
jak dla mnie za dużo - widzę to patrząc na związki w których mężczyzna jest 7 - 10 lat starszy, na początku jest super, on coś już osiągnął, może zapewnić mieszkanie czy samochód, zachwycony młodziutką partnerką, zazwyczaj szybko jest ślub i dziecko, a potem niestety coraz gorzej, no i przede wszystkim problem wczesnego zostania wdową, bez dużych szans żeby kogoś poznać i ostatnie 20- 30 lat życia te kobiety często spędzają samotnie

Gość gość
ja mam 26 lat on 34 on duze doswiadczenie zyciowe ja zadnego ....

Gość Andrju30
10 lat różnicy między kobietą i mężczyzną w krajach zachodnich to normalka i jakoś nikt nie patrzy czy to dużo czy mało.To tylko kwestia dogadania się w pewnych sprawach.

Gość gość
dla mnie 10 lat max

Gość gość
u mnie jest 20 lat roznicy ja 30 + on 50+ i jest wspaniale on sie czasem zachowuje jak duzy chlopiec,jest dziecinny a zarazem powazny zalezy od sytuacji,on byk ja blizniak wiec pisana jest nam duza roznica wieku ze wzgledu na jego duzy poped seksualny,na razie sie poznajemy ,mielismy zblizenie tylko raz i nie do konca sie udalo ,byl za bardzo zdenerwowany ale jak mu powiedzialam zeby sie zrelaksowal ze nie musi byc we szystkim najlepszy i zeby mi pozwolil sie soba zajac to bylo wspaniale,,,,,,,jak to sie mowi "kobieta przeglada sie w oczach mezczyzny" ja w jego widze sex bombe,rak nie moze przy sobie utrzymac ,moze dlatego ze widujemy sie tylko raz na tydzien,czuje sie piekna (choc nie jestem) i wygladam pociagjaco co nawet ludzie w pracy zauwazyli a nic w sobie nie zmienilam,nigdy nie bylam wulkanem sexu ale przy nim wystarczy jego spojrzenie maslane i juz mi sie robi goraco .......no kur*wa chyba sie zakochalam....

Gość Kobitka z 3miasta
Może w małych mieścinach tego tak nie widać ale szczególnie latem w nadmorskich kurortach nie tylko w Polsce pełno jest par typu ona +/- 25 i on +/- 35 lat lub nawet więcej.

Gość chyba za mala
skoro tutaj byl taki 40 latek co powiedzial ze bierze sie tylko za max 25, powyzej to juz nieswieza koszula.z tym ze odezwalo sie troche mlodziezy zenskiej, ze nie dotknely by go nawet kijem.KAZDY facet chcialby min 10 lat mlodsza, tylko ze nie kazda jest gotowa na takie poswiecenie

Gość gość
ja mam 18 lat a mój chłopak ma 49 i jest super .

"ostatnie 20- 30 lat życia te kobiety często spędzają samotnie" Przy 8 latach roznicy? To chyba musza ich otruwac, ze tak wczesnie umieraja ci faceci.

Maćku, mówisz jak mój znajomy Konrad, który to głosi teorię, że ludzie powinni tak się dobierać, aby razem umierać. A teraz zastanów się jaki to jest cios dla dzieci w jednym momencie stracić obu rodziców, jaki koszt dla rodziny .. dwa pogrzeby w bliskiej odległości czasowej. Toż to jeszcze jednego nie spłacą a następny trzeba wystawić. Umieranie razem to kicha dla potomności. Poza tym dzisiejsze kobiety tak o siebie nie dbają, że nawet 20 alt starszy facet je spokojnie przeżyje.

Gość gość
za duża i nie ma się co oszukiwać

Rzadko zdarza sie (wlasciwie jesli nie gina w jakims wypadku, to bardzo rzadko), ze umieraja jednoczesnie czy w bardzo krotkim odstepie czasu. Na smierc oczywiscie nie mamy wplywu, moze ona nas spotkac w kazdym wieku, miejmy nadzieje, ze dozyjemy starosci. Co do kosztow pogrzebu, to mysle, ze kazdy dorobil sie jakichs oszczednosci, ze chociaz na ta trumne i koszty koscielne wystarczy. Jest jeszcze zasilek pogrzebowy. Teraz sa takie firmy, ktore zajmuja sie pogrzebami od A do Z i nie musisz nic sam robic. Rok temu zmarla mi ciotka, to firma zajela sie wszystkim i calosc odbyla sie w ciagu kilku dni, lacznie z kremacja, msza i pochowkiem.

Gość basiaaabasiaa
NBOOO jeszce ujdzie ,ale jest te ,,ale,,

Gość gość
nie lepiej związać się z jakimś ułożonym, dojrzałym równolatkiem i wspólnie wszystko zbudować: rodzinę, dom itd.