Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksssaa

Portale randkowe a związek

Polecane posty

Gość aksssaa

Wytłumaczcie mi bo ja nie chce niepotrzebnie jakieś awantury robić. Po co facetowi, który rozpoczął nowy związek ze mną portale randkowe? Dodam, że z jednego zrezygnował, ale teraz widze ze ma kolejne i tez tam bywa. Oczywiscie zaznaczone, ze jest singlem i szuka kobiet. Kompletnie mnie to rozwalilo i nie wiem czy i co mu powiedziec.

Gość IcemanF1
Normalny facet to by sie cieszyl ze z kims jest i na portalach nie przesiadywal . Nie wiem ale wydaje mi sie ze moze byc kobieciarzem i jedna partnerka dla niego to za malo.

Gość aksssaa
No to pieknie. Spotykamy sie w sumie od niedlugiego czasu, ale ja nie potrzebuje tego typu stron. Co powinnam zrobic? Olac? Przemilczec czy powiedziec ze mi to przeszkadza?

Gość goscioooooooowa
ja znam już żonatą gwiazdę co cały czas jako singiel i profil aktywny, co więcej jej mąż wie o tym :)

Gość gwe3232
co z tego że od niedawna? gdyby był Tobą poważnie zainteresowany, to już od początku by go portale nie interesowały' Najwidoczniej on szuka dalej... A Ty jesteś tylko kimś po drodze

Gość Roxi-gość
Olej drania bo i tak tego nigdy nie zmieni. Powiedz mu prosto w oczy ze o tym wiesz i niech nie marnuje Ci życia swoja osobą

Gość IcemanF1
Powiedz mu ze ci to przeszkadza i zapytaj dlaczego to robi , a jak nie poskutkuje to olej go.

Gość aksssaa
Dzieki

Ja bym się dobrze przyjrzała temu facetowi zanim bym weszła w głębszą relacje. I na Twoim miejscu wcale nie ukrywałabym tego że wiesz o tym fakcie i powiedziała co o tym sadzę. W tedy niech się dzieje co chce. Może nie jest godny Twojej uwagi i tylko marnujesz czas... A może wyjdzie zupełnie inaczej.

Gość aksssaa
Napisalam mniej wiecej to co tutaj od was przeczytalam. Dostalm odpowiedz, ze to ze ma portale to nic nie znaczy, ale jesli tak uwazam to nie bedzie mi zawracal glowy. Sprawa przynajmniej jest jasna, a ja nie bede sobie zludnych nadziei robic.

Gość aksssaa
Nie jest mi wcale z tym przyjemnie. Po co te piękne gadki, słodkie slowka, a teraz?? Obym się tylko nie zlamala i nic do niego nie napisala pierwsza. Jak mogl mi mowic ze bardzo mu zależy itd. a potem tak zareagować. Kompletnie tego nie rozumiem.

Gość aksssaa
Odezwał się z pretensją dlaczego nie dałam mu znać, bo miałam powiedzieć kiedy w domu będę i miał wtedy do mnie przyjść. Jednak te ustalenia były zanim napisałam mu tego smsa. Odpowiedziałam mu, że jeszcze jest czas i może przyjść. Oczywiście nie przyszedł i znalazł głupią wymówkę. Jak przestać o nim myśleć? Kurde, to mnie tak denerwuje że szok.

Gość gość
Jezu dziewczyno, daj sobie spokój z tym facetem, bo to poczatek jazd, kłamstw, zdrad itd. Znajdź sobie innego faceta, który będzie od początku wporządku. Bo posiadania kont na portalach randkowych nie jest ok, to zwykłe kłamstwa i szukanie nowych lasek do zabawy.

Gość gość
A jeszcze do tego widać, że mu na Tobie specjalnie nie zależy i chce dalej mieć dostęp do innych lasek z tych portali, gdyby było inaczej to w sekundę by te konta pousówał i na kolanach przyszedł przepraszać, a on Ci napisał, że jak chcesz to nie będzie zawracać Ci głowy, no co to zanczy? Nie mysli o Was jak o parze, jesteś laską do zabawy.

Gość gabrila
Skoro tak postawił sprawę, to nie pozostaje Ci nic innego, jak olanie go. Bez przesady, zaczynasz być z kimś w związku, to naturalnym jest, że zlikwidujesz albo przynajmniej zawiesisz sobie konta na portalach randkowych. A co, według niego gdzieś do agencji towarzyskich czy na podryw do klubów też może sobie chodzić? Przecież na portale randkowe to nie portale społecznościowe, jesteś tam w określonym celu, a nie po to, żeby pogadać sobie o pogodzie. Sama swego czasu poznałam faceta na portalu mydwoje, po mniej więcej dwóch tygodniach spotkaliśmy się i postanowiliśmy, że damy sobie szanse. Nawet nie musieliśmy sobie tego mówić czy wspólnie ustalać, ale po prostu skończyliśmy przebywać na tym portalu, zawiesiłam konto i kontynuowaliśmy znajomość w realu. I to dla mnie jest normalne, a takie kręcenie na boku, flirtowanie z innymi dla mnie jest niedopuszczalne i dobrze, że go zostawiłaś.

Gość asada
Pragnę polecić Wam epolischwife.pl, ponieważ jest to najlepszy portal randkowy.

Gość gość
na portalach siedzą zapewne głównie tacy/takie co nie mogą na swoją połówkę jabłka trafić,i tak nabijają na licznik ...nie wiadomo po co

Gość gość
tez trafilam na takiego... spotykalam sie z nim pare miesiecy jak pytalam o kontro na portalu to twierdzil, ze jeszcze ma ale nie jest tam czesto i w ogole bla bla w zwiazku z czym ja swojego tez nie usunelam niby nam sie ukladalo.. az pewnego razu glupim przypadkiem spotkalam go z inna dziewczyna... jakze byl zdziwiony a ja az sama sobie sie dziwie pokazalam klase nie zrobilam zadnej afery popatrzylam sie z politowniem jak to moja przyjaciolka mowi mine mialam swietna powiedzialam czesc*****szlam, ile bylo przeprosin pozniej wymowek tlumaczen, ze po prostu poznaje ludzi ale to tylko zwykle znajomosci faceci sa mega obludni i niestety ale trzeba uwazac i to bardzo jesli chodzi o portael

Gość gość
Jestem facetem i mam niejedno na sumieniu. Możesz być pewna mojej opinii w tej sprawie. Facet wali cię po rogach, albo zrobi to jak tylko będzie miał okazję. Może i wspaniale nawija makaron, jaki to z niego wierny pies, a że dobrą duszę ma to pogadać sobie z ludźmi lubi...ale już ty dobrze wiesz, jaka jest prawda :)

Gość gość
po co ja to przeczytałam,zaś załapie "doła" 😭 proszę Was,nie róbcie tego swoim kobietom,a one Wam tez nie... odejdźcie ,rozstańcie się,ale nie zdradzajcie za plecami

Gość gość
a to nie wiesz jak faceta sprawdzic,zaloz swoje konto na tym samym portalu tylko wiadioma fotke inna zeby wygladala jakos,no i sprawdz po co on tam jest,miejmy nadzieje ze tylko rozmawia :P

Gość gość
O nicku: twoj_krol niejaki Zillur Raheem, podaje sie za biznesmena sprzedajacego czesci do łazienek. Jest w wieku ok40 a podaje sie za 26! Nie jest zadnym złodziejem tylko po prostu kretaczem.Potrzebuje żony gdyz mieszka w UK w Londynie i przydala by mu sie europejka gdyz biznes idzie coraz gorzej i nie wiadomo to ile wydal pieniedzy na kobiety bo on jest taki zaradny i bogaty ale my go wykozystalysmy :) hehe ogolnie to mega sciemniacz od razu jest "zakochany" potrafi plakac na zawolanie ! mega sierota z niego , jedyne co to chce przestrzec dziewczyny bo jest troche psychiczny nie rozumie slowa NIE i potrafi wypisywac i wydzwaniac a najlepiej przychodzic do pracy lub pod dom ! Posiada konta na wszystkich portalach randkowych jakie istnieja nie tylko w Anglii ale i polskie tez! potrafi pisac pare zdan po polsku co moze zmylic bo polakiem nie jest. Na Fb pisal do mnie z 4 kont, pisze do wszystkich nawet kont bez zdjec mega desperat spotka sie z kazda. pozdrawiam