Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z miłością?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do osób, które już z kimś były mogą cokolwiek na ten temat powiedzieć - jak to jest z tą miłością? Faktycznie znajduje się "miłość"? Taką osobę, którą kochamy bez względu na wszystko? Bo mi się wydaje, że to jest tak... człowiek nie wytrzymuje być długo sam i wiąże się z kimś, z kim się po prostu dobrze dogaduje, reszta to przyzwyczajenie i wygoda. A miłości nie ma.

Gość gość
srak podstępny ciulu

Oto przykład ja dylemat wieków potrafi rozwiązać, dla siebie rzecz jasna, idiota. :D

Gość eventyrrr
Może masz rację...

Gość gość
Jest miłość, kocham go, nie ma nic, mieszkania samochodu, nic.Jestem z nim i będę.

Gość hjklftghn
super! i tak powinno być! naucz tego wszsytkich tych którzy potrafią ponabijac sie ....

Gość ksjsjjsjs
wydaje mi sie ze autor ma w duzym stopniu racje. Prawdziwa milosc hie zdarza sie czesto a ludzie nie chca byc sami a co lepsze to czasami sie okazuje ze malzenstwa ze zwyklej checi bycia razem inprzyjazni sa lepsze niz te z milosci albo trwalsze :-) czasami milosc przychodzi oozniej a czasami nie.

Gość gość84
Dla mnie związek BZ miłości nie ma sensu. Próbowałem kilka razy bez tego uczucia i nie potrafię. A to, że miłość trafia się bardzo rzadko to prawda. Dlatego wolę być sam niż męczyć się i udawać przed drugą osobą, ze jest OK.

Gość gość
Biedni są ludzie , którzy nigdy nie zaznali miłości.

jest miłość ja poznałam mojego męża wiele lat temu, wiele nas dzieliło, w tym także odległość ale chęć bycia razem i poznawania siebie była większa niż przeszkody a teraz już 3 lata po ślubie, 8 lat razem i nadal kochamy się baaaardzo zaczynaliśmy od niczego

Gość booooooooooooooooooo
miłość jest tylko w filmach rzeczywistość jest już INNAAAAA

to jest tak,ze jedni doswiadczą milosci i tacy wierzą,że istnieje,a ci co nie doswiadczyli i trafiali na niewłaściwych partnerów nie wierzą w jej istnienie. Zwłaszcza jak po kilku związkach nadal nikogo nie mają

Gość gość
z miloscia to jest tak ze lepiej sie nie zakochiwac. najlepiej jest sie poswiecic innym i zuzyc dla nich umierajac mlodo

Gość głód nocy letniej
miłość jest. ja jestem ze swoją wielką miłością.