Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po szczepieniu 2mce niemowle..

Polecane posty

Gość gość

maly plakal w nieboglosy..nawet nie wiezialam ze tak bedzie nie dal sobie zmierzyc tmp dalam paracetamol dla takich dzieci teraz spi.. boze jak dlugo?dodam ze jestem w uk. dzwonilam po kolezankach mowia ze ten placz to norma.. sama w domu .. przestraszylam sie

Placz i sen to normalne rzeczy przy szczepieniach. Maluch może mieć gorączkę i byc senny przez nawet 3 dni. Może tez mniej jeść.

Gość gość
Ciagly placz nie jest normalny,to moze byc tzw.krzyk mozgu czesto jest to efekt uboczny wlasnie po szczepieniu :( Biedny maluszek

Gość gość
Pisze się "strzepienie", a nie "szczepienie" szczepiają się psy, a dzieci się strzepi. Podobnie jak róże. Lub w ogóle inne przestrzepy narządów!

Gość Sardynka1090
Wiesz co ja to sama przeszlam z moim maluszkiem ktory teraz ma 3 lata, teraz kiedy pomysle jak on to wszystko przeszedl to masakra, nie zrobilabym mu tego wszystkiego jeszcze raz. Jezeli sie martwisz to zadzwon do GP I czujnie obserwuj. Te szczepionki to jest koszmar, potem jeszcze ta nieszczesna MMR, teraz dalabym pojedyncze strzaly a nie takie serie ale wiem juz duzo po czasie. Wielu lekarzy mowi ze szczepien jest za duzo! za duzo toksyn, utwardzaczy. Znany nam logopeda porownal taka jedna dawke szczepionki u dziecka I szok z tym zwiazany do przezycia katastrofy samolotu przez doroslego wiec my mozemy sobie tylko to wyobrazic. Trzymaj sie cieplutko