Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odzywki 6latków w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

Witam, Prowadzę dodatkowe zajęcia w dwóch przedszkolach. W jednym dzieci grzeczne (zdarzają się wyjatki, ale ogólnie ok) a w drugim dzieciaki zachowują się tragicznie. Dzisiaj jeden chłopiec do mnie powiedział: prosze pani a Michał jest gejem bo całował (padło jakieś imię, nie pamiętam bo nie znam) i hahahhaa, śmieje się, za chwilę reszta grupy mu wtóruje. Kiedyś znowu jeden do drugiego: napisz do mnie na facebooku, albo: zamknij się ty świnio! i inne gorsze. Ostatnio na zajęciach jedna dziewczynka się zsikała, niestety jesto to dziewczynka nieśmiała i wstydliwa a tu jeszcze takie coś jej się przydarzyło. Zaprowadziłam ją do pani wychowawczyni a reszta zdążyła ją tak wyśmiać, że myślałam, że sama się popłaczę. Reakcja z mojej strony nic nie dała, żadne prośby ani groźby żeby się uciszyli. Nie macie pojęcia jak dzieci potrafią być wredne, złośliwe i bezlistosne. Ludzie jak wy je wychowujecie???

Gość n cdc
bezstresowe wychowywanie, bez wartości;/

Gość gość
Niewychowani dorośli bez zasad nigdy nie wychowają dobrze swoje dzieci. Myślę że takie zachowania wynikają z środowiska domowego w których nie szanuje się innych ludzi, często ojciec nie szanuje żony i odwrotnie a dzieci są świetnymi obserwatorami.