Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto mi wyliczy ile to bedzie kosztowalo?

Polecane posty

Gość gość

Kto mi wyliczy ile to bedzie kosztowalo? - 3 zwykle chleby - 5 pomidorow - 3 mleka - 5 jogurtow Jogobella - kaszka dla niemowlaka (jakas przecietna) - 50 plasterkow przecietnej wedliny - mieszanka warzyw Hortex - 2 kostki twarogu - 5 jablek - 5 bananow

Gość gość
A po co Ci to? I gdzie robisz zakupy- w osiedlowym sklepiku czy Biedronce? Chleb w pobliskiej piekarni 4,60, w Awiteksie po 2 zł już bodajże...

Gość mama dwóch dziewczynek
ok. 50zł

Gość gość
Moze byc i w markecie. Wyliczylam co musze koniecznie kupic, do wyplaty 5 dni, a mam male dziecko. Mieso dziecku mam. Kasze manna jakas tez, makarony, etc, schab dla siebie. Zepsul sie samochod, zostanie mi 50 zl na 5 dni...

Gość gość
6,80+6+6+10(dla dużych jogurtów)+7+9+5+6+5=61zł plus minus 5zł.Zalezy jakiej wielkości owoce, jaki twaróg

Gość mama dwóch dziewczynek
ja robiłam wczoraj zakupy w auchan i podałam ceny może trochę niższe niż w markecie... np. jogobella mały jogurt 1,19 i kaszka 6,79 bobovita... jeżeli w markecie to na pewno trochę więcej Cię wyniesie.

Gość gość
możesz wziąć jogobelle ta małą to już będzie po 1,2zł za sztuke czy ile tam-nie wiem ile jogobella stoi bo nie jem ale banany 5zł z czyms, wedlina przecietna to taka za 17zł . Kaszka może być za 4 a może być za 10. Mogłabys się wyrobić w 50 zł. Ale nnp. małe jabłka ,małe banany. U mnie w warzywniaku jabłka po 4,00.W biedronce po 3 cos.

To zależy gdzie kupisz, w markecie pewnie taniej :) ja kupuję w zwykłych małych sklepikach bo mim zdaniem tam mają towar lepszej jakości i za wymienione rzeczy załaciłabym 50 złotych, ale bez wędliny. 50 plasterków to dość dużo, może z pół kilo, a za kilo wędliny płaci się między 24 a 60 zł...więc zależy jaka to ma być kategoria szynki :)

Gość dora ,'
3chleby- 6zl 5pomidorow ok 1kg-5zl 3mleka 6zl 5jogobelli -6zl Kaszka 7zl Wedlina -7zl Mieszanka horte 5zl 2male kawalki twarogu- 8zljablka 2zl Banany 5zl. Oczywiscie jak poszukasz to i taniej kupisz

Gość gość
Autorko, dlaczego ty jesteś taką niemotą?! Nie możesz sobie wejść na str. Tesco Online albo Auchan Direct i zapakować koszyk bez logowania? :o Wkurza mnie ograniczenie ludzi na tym forum. Nic kuurwa nie umieją. Nic kompletnie.

Gość Powinnas napisac Tesco Ezakupy
bo inaczej ofiara nie znajdzie. :D A tak w ogole to masz racje! Tez tego nie lubie. Tak jak 2 dni temu laska pytala o pewnie typ wozkow, ludzie napisali jej producentow, ktorzy maja w ofercie szukane modele, po czym ta wyskoczyla zeby teraz wklejac jej nazwy modeli, jakby nie mogla sama przejrzec ich stron w necie. Nosz kurna raz, pooj***lo niektore totalnie. :o