Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuje filmu!!! Ktoś zna tytuł ?

Polecane posty

Gość gość

Kilka dobrych lat temu jeszcze jako dziecko widziałam go w tv. Niestety nie pamiętam za wiele. Film amerykański raczej. Generalnie pamiętam jedynie to, że ok.12-letnia dziewczynka ( bodajże uciekając przed kimś) natrafiała na różnych ciemnych i podejrzanych typów. Znalazła się też w jakimś podrzędnym hotelu i tam trafiając do różnych pokoi również napotykała dziwnych gości. Najbardziej utkwił mi w pamięci taki, który stylem i wyglądem przypominał Marylina Mansona - czarne dłuższe włosy, czarne tipsy, pomalowane oczy i tatuaż węża zaczynający się na dole brzucha, pamiętam, że częstował ją pączkami i spytał : "Chcesz zobaczyć mojego węża?" Hah :D Wpadała w różne, nieciekawe sytuacje, ale dzięki sprytowi i zaradności udawało jej sie zawsze wyjść cało. Pamiętam jeszcze, że szła/uciekała po jakiejś drabinie, przez kanalizację... Ostatecznie wszystko skończyło się dobrze. Film ciekawy, trzymający w napięciu, zapewne thriller. Ktoś coś kojarzy? :( x ps. nie jestem pewna czy to był hotel

Gość gość
Chcesz zobaczyć mojego węża? :classic_cool:

Gość gość
shrek

Gość gość
No, cóż, to niestety jedyny tekst jaki zapamiętałam z tego filmu :D Ale nikt nic sobie nie przypomina? :(

Gość gość
nadal szukam tego filmu :(