Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jack Sparrowski II-gi

gdzie sie podizały zdrowe na duchu i ciele niezapuszczone kobiety??

Polecane posty

pomijam na razie fakt dopasowania, znalezienie wspólnych zainteresowań, kobiety które zazwyczaj spotyka się w publicznych miejscach są albo znudzonymi mężatkami, albo walniętymi małolatami, czasami człowiek zatęskni za bliskością normalnej, niezakłamanej kobiety...

w większości przyznam ci racje, cała reszta użala się nad sobą i nie wysunie nosa z domu

Gość gość
ten sam temat dotyczy mężczyzn, albo macho, albo ściemniacze, albo totalnie zagubione i pogrążone w maraźmie bytu chłopaczki

ten sam temat dotyczy mężczyzn, albo macho, albo ściemniacze, albo totalnie zagubione i pogrążone w maraźmie bytu chłopaczki bo z wami inaczej nie można, normalność nie jest w modzie, więc albo faceci udają, albo cierpią, pozostali mają "wyrąbane"

Gość gość
myślę że są jeszcze i kobiety i mężczyźni z zasadami i kulturą tylko że zawsze widać tylko tych "najgłośniejszych" a zwykle do powiedzenia najwięcej ma ten który w gruncie rzeczy nic nie ma do powiedzenia - smutna ta dzisiejsza rzeczywistość w której wszystko trwa jedynie 5 minut..

Gość Icy Moon
Hmmm...jestesmy w pracy, udzielamy sie w wolontariacie, robimy podyplomowki, chodzimy na kursy jezykow obcych. Mozna nas tez spotkac na basenie, na zajeciach fitness, albo na spacerze w parku... Czasem w kinie, ale nie czesto bo wolimy same cos robic niz ogladac co robia inni. Jestesmy zajete swoim zyciem :)

głównym problemem jest brak zasad moralnych, może i to wiele upraszcza, wprowadza więcej emocji, ale przecież nie tak miało być, zupełnie nie tak respekt, szacunek, tolerancja, tylko tak można budować dobre relacje które w konsekwencji budują głębokie uczucia

Gość gość
skoro uważasz że z nami nie można inaczej po co pytasz? skoro tak się zachowujesz to czego oczekujesz w zamian? poważnego traktowania, szacunku, trwałego związku? jak można poważnie traktować macho, ściemniacza lub dużego dzieciaka? Bądź mężczyzną skoro chcesz być traktowany jak mężczyzna. Może jesteś kolejnym prawikiem bez podejścia do płci przeciwnej zapatrzonego we własnego ego i przekonanego o własnej wyjątkowości. Swoją wypowiedzią dałeś dowód że niczym nie wyróżniasz się z pospolitego tłumu, chociaż temat brzmiał obiecująco...

Icy Moon zgadzam sie tylko ilu mężczyzn widziałaś na Fitness?kiedy znaleźć czas na basen??albo ciężko pracujemy na kawałek lepszego życia, albo jesteśmy leniwymi d*pkami

jesteś przewrażliwiona, zbyt pochopnie wyciągasz wnioski, wszytko musi być dokładnie po twojej myśli ? czy jednak zostawiasz pewną przestrzeń na zrozumienie??

Gość gość
WYEMIGROWAŁY :P

oczywiście generalizujemy, co nie odbiera chwały wyjątkowości, i o tą wyjątkowość właśnie sie tutaj bije

Gość gość
znaczy że jesteś kolejnym prawiczkiem bez podejścia do kobiet co jest usprawiedliwione brakiem kontaktu z płcią przeciwną a tym samym brakiem wiedzy na jej temat - poszukaj dobrej przewodniczki po świecie uczuć i emocjonalnej bliskości bo w tej chwili zaczyna tryskać z ciebie jad agresora: o jeju jeju jaki ja jestem wyjątkowy - och ach.. jesteś zwyczajnie nieporadny

nigdy nie powiedziałem ze jestem wyjątkowy, tym bardziej nie jestem prawiczkiem, to chciałaś usłyszeć? pisząc o wyjątkowości miałem na myśli ludzi którzy potrafią wznieść się ponad powszechne standardy a twoje sugestie są jak najbardziej chybione, chyba że w takiej formie zadajesz pytania, oczekując tłumaczenia

czy powinienem cię ująć w ogóle kobiet, które miedzy innymi posługują się manipulacją by osiągać swoje i chyba tylko swoje zamierzone cel?? czy zwyczajnie to kwestia ostrożności?

Gość gość
masz taką zdrową na duchu i ciele niezapuszczoną kobietę?

takich ci jak na lekarstwo, wszystkie są na emigracji, pracują i czasu nie mają ;)

Gość gość
znaczy że nie masz.. a jakim jesteś mężczyzną?

Gość Icy Moon
Wczoraj o 8 rano widzialam facetow na zajeciach fitness. Pozniej poszlam na basen i spotkalam tam cala mase facetow. Z niektorymi rozmawialam bo mnie zaczepili. Bylo milo, a oni wygladali na zdrowych na duchu i niezapuszczonych ;)

Icy Moon, trzeba było wyrwać ;) Gość co to za pytanie? sama się przekonaj

Gość Icy Moon
Ja nie musze wyrywac, to raz. A dwa, to jako zdrowa na duchu nie chodze w miejsca publiczne w celu wyrywania, tylko w celu do jakiego sa przeznaczone ;)

zdrowa i dowc*pna ;)

Gość gość
chodzi o twoje zdanie na swój temat a nie eksperymenty poznawcze, każdy ma jakieś zdanie na swój własny temat

Gość gość79
tutaj tez takie są ;)

Gość gość
gość chodzi o twoje zdanie na swój temat a nie eksperymenty poznawcze, każdy ma jakieś zdanie na swój własny temat x moje zdanie było by bardzo subiektywne, choć muszę przyznać ze bardzo cenie sobie wolność wyboru i niezależność, nie toleruje narzucania czegokolwiek i nikomu niczego nie narzucam

fiku mikuuu Mijasz je co dzień w pracy, na ulicy, w autobusie ... w pracy pracuje wyłącznie w męskim towarzystwie, nie jeżdżę autobusem, cenie zdrowie więc rower jest moim środkiem komunikacji nie jestem też brunetem z katalogu ;)

gość79 tutaj tez takie są oczko.gif x tzn gdzie? ;) bo w tym właśnie jest ambaras żeby dwoje chciało na raz ;)