Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isadora_5

Zakochałam się w kumplu?

Polecane posty

Gość Isadora_5

Od razu zaznaczam, że nie wszystko jest takie proste jak się wydaje po przeczytaniu tematu. No więc, mam kumpla od 3 miesięcy, od początku nam sie super dogadywało. Mamy mnóstwo wspólnych tematów i w ogóle. Nigdy nie bylo miedzy nami niczego więcej, dlatego nazywaliśmy sie dla zabawy "bratem i siostrą", byliśmy jak papużki nierozłączki. Musze dodać, że nigdy nie patrzyłam na niego inaczej niż na kumpla, głownie przez to, że ten koleś często na imprezach poznaje nowe laski i po prostu idzie z nimi do łóżka, czasem nawet z naszymi wspólnymi znajomymi, przez co ma zszarganą opinię. Na początku mnie to szokowało, ale potem się przyzwyczaiłam, w końcu to tylko mój kumpel. Jednak po 3 miesiącach uswiadomiłam sobie, ze mimo wszystko naprawde bardzo go lubię, nie patrząc na jego postępowanie. Że nie potrafiłabym bez niego życ, jest jedną z najbliższych mi osób. Ta myśl sprawia, że nie potrafię być na niego zła, bo za bardzo go lubię. Często gadamy o naszej relacji i on czuje to samo do mnie, nie wyobraża sobie zycia beze mnie, jednak nie potrafi się zmienić i sam tego nie rozumie, czemu się tak zachowuje na imprezach. Jednej nocy po alkoholu zaczeliśmy się całować, ale do niczego poważniejszego nie doszło. On wie, że wcale nie zalezy mi na tym, żeby się z nim przespac, że widze w nim nie tylko przyjaciela ale coś więcej. Powiedzial mi, że nie chce mnie zranić, dlatego woli ze mna nie zaczynać głębszej relacji. Ale ja nadal o nim myślę i brakuje mi go. Co mam zrobić, żeby zmienił swoje postępowanie?

Gość Kumpel2
musisz swoje odczekac. nie ma rady . .............rozumiem Cie gdyz ja tez znam pewna osobe na ktora nie potrafie byc zly mimo ze doswiadczylem od niej wiele podlosci.....

Gość Isadora_5
No dobra, odczekać. Nie wiem czy jest sens. Chciałabym się dowiedziec, jakby to mogło wygladac w jego oczach, gdybym nagle zainteresowała sie kimś innym i czy byłby o mnie zazdrosny? Czy raczej pogorszyło by to cała sytuację?

Gość gość
W jakie gierki ty sie bawisz ile masz lat? jak ci sie podoba i sie zakochalas powiedz mu o tym proste bez ceregieli najwyzej powie nie:P

Gość Isadora_5
Nie bawie sie w zadne gierki, mam 21 lat. Powiedzialam mu co do niego czuję i on powiedzial, że tez jestem dla niego bardzo wazna, że nawet sobie tego nie wyobrazam. Problem w tym, że nie rozumiem jego postepowania, dla niego seks i milosc to dwie rozne rzeczy. Wiec kiedy widze go z innymi laskami to normalne ze jestem troche zazdrosna i chce sie zrewanzowac tym samym?