Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o mojej koleżance?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Mamy 17 lat. Dziewczyna niby jest w porządku,miła, wrażliwa itp... Nie przyjaznimy się, chociaż ostatnio nasz kontakt jest nieco bliższy. Ona się przyjaźni (o ile tak to mozna nazwac) z taką K., która nią manipuluje i sama mi to powiedziała. K.jest zazdrosna bo D.ma powodzenie,lepiej sie uczy itd.,kopie pod nia dolki. Potrafi na tyle zmanipulować że ona dalej sie z nia trzyma, chociaz widzi co się dzieje. Czesto z nia rozmawiam na ten temat, zwierza mi sie. Jednak czesto jest tak, ze siedzi ze mną ale zaraz idzie do niej, dzisiaj mialysmy isc na impreze. Napisala do mnie o której sie spotkamy (w polowie drogi mialysmy) na co jej odpisałam,ze jeszcze nie wiem bo mam tyle do zrobienia ze nie wiem czy sie wyrobie w ogole ale postaram sie.Po czym odpisała ze ona ma duzo nauki i tez nie wie... No to napisałam ze jak ogarniemy to mozemy pojsc i jak wrocimy to jeszcze pouczymy się (chodzimy do jednej klasy i mamy 2 spr w tym tyg). a ona na to że nocki nie będzie zarywać i szczerze to nie chce jej się isc bo za daleko, więc napisałam OK, a ona po jakis 20 min."jednak nie wiem jak to bedzie bo D. mi napisała czy idę" a ja na to " jak chcesz " po czym nie odpisała... Nie wiem czy się odezwie bo ta impreza jest na 20 i miałysmy okolo 19 wyjść...Niby za nia tak nie przepada, gada mi jaka to ona zła (fakt ja tez nie pochwalam zachowania K) a dalej z nia, ze mna też ale mało, jak pojawi się ona to w 90% z nia spedza czas, gada a mnie czasami olewa... Co o tym myslicie, co mam zrobic.

Gość gość
zapomniałam jeszcze dodac , ze lubi analny seks i probuje mi go zalecić. jako najlepsze doznania. tamta ja tak zmanipulowala

Gość gość
darujcie sobie podszywy, powaznie pytam co o tym wszystkim myslicie

Gość gość
Doradzilby mi ktos madrzejszy?

Gość gość
uuu zapomnial wol jak cieleciem byl, dopadl juz kryzys wieku sredniego? :D

Gość gość
hahaha, brawo autorko :D Olej ją.

Gość gość
hehe dzieki, te podszywy to pewnie baby 30+ więc mam je gdzies:P ale jak mam ja olać, jestesmy w jednej klasie?

Gość gość
baby 30 + to stare k***y zazdrosne

Gość gość
no pewnie ze tak,ropuchy oblesne

Gość gość
ja jestem mlodą k***ą i proszę o to byście napisały co sądzicie o mojej koleżance?troszkę starsze [15 lat ] ode mnie k****e

Gość gość
do ostatniego podszywa - kochanie :D zamknij tą pomaszczoną gębe, bo twoja głupota zabija :D

Gość gość
pomarszczoną* Boże, mam nadzieję że nigdy nie będę taka zgorzkniałą babą :D

Gość gość
ich zwiotczałe cielska nie będe juz r*****e i stąd ten zgryzliwy ton

Gość gość
stare baby smierdza okrutnie w takie upały,pizzdzicha nie wietrzone i sparciałe d**y wydzielaja niebywały fetor