Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasnaodchudanie

próbowałyście zieloną kawe?? pomaga bo różne opinie na internecie?

Polecane posty

Gość czasnaodchudanie

znalazłam ofertę na allegro 47 zł za kuracje na miesiąc myślę, że nie aż tak drogo:)

Gość pchła szachrajka90
ja próbowałam! kuracja na miesiąc dieta i ćwiczenia efekty były pozytywne. Moja waga spadła z 74 kg do 66 kg. Myśle,że warto wydać te pieniądze bo na pewno wspomaga to odchudzanie, przynajmniej w moim przypadku. Po za tym ceny kawy spadły ja płaciłam 80 zł za butelkę 60 kapsułek:)

Gość gość
pytanie czy bez tego nie schudłaś byś tele samo?P)

Gość pchła szachrajka90
wcześniej wielokrotnie próbowałam różnych diet bez większego efektu. Z ćwiczeniami to rożnie w moim przypadku bo zazwyczaj motywacji starcza mi na kilka dni:) Ja polecam każdemu bo strata tych kilogramów to ogromna różnica. Zwłasza, że największe efekty są właśnie w talii

Gość warto mi tez pomogło
warto mi tez pomogło, ci co piszą negatywnie w internecie zielonej kawie to chyba osoby które liczą na cud i myślą że jak będą siedziały z d*pskiem to stracą 15 kg :O

Gość czasnaodchudanie
może ktoś jeszcze się wypowie?:)

Gość czasnaodchudanie
up

Gość zośka15
Ja próbowałam i jestem skłonna stwierdzić, iż jest to dość ciekawy specyfik, który dał mi możliwość pozbycia się ładnych kilku kilo.Tutaj kupiłam http://ezielonakawa.pl dla siebie tabletki i stosowałam przez dwa miesiące, wszystko było ok, a ja mam 15kg mniej :D Naprawdę jak dla mnie jest godna polecenia zielona kawa, ponieważ działa naprawdę znakomicie.

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.