Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dior123

Mój facet fotografuje inne kobiety

Polecane posty

Gość dior123

Odkąd mój chłopak kupił sobie aparat, zaczął często fotografować młodziutką sekretarkę w pracy. Były to zdjęcia z z zaskoczenia. Spytałam się czym się sugerował przy robieniu takich zdjęć, on powiedział że nie wie. (Zobaczyłam te zdjęcia przez przypadek gdy razem przeglądaliśmy nasze wspólne zdjęcia). Pokłóciliśmy się trochę o to. Obiecał że już tak nie zrobi. Tydzień później ta sytuacja sie znów powtórzyła. Dalej robił jej zdjęcia. Kiedy ponownie zobaczyłam je podczas oglądania moich zdjęc w aparacie, tak się zdenerwował że cały się spocił. Powiedział że mu głupio i że już się to nigdy nie powtórzy, że nie chce mnie stracić. Nie wiem co mam o tym myśleć :( dodam że raz nadużył mojego zaufania

mysle, ze jego zachowanie ma jakis powod, tym bardziej, ze juz raz zwrocilas mu na to uwage. mozna by spekulowac, ale po co. on nie chce powiedzic ci prawdy, a my jej nie znamy.

Gość gość
chyba mu się laska spodobała

dodam jeszcze, ze gdyby z tej radosci ciagle i wszystko wokol fotografowal...ale on ciagle ta sekretarke. moze wpadla mu w oko, albo chce zwrocic w ten spsob na siebie uwage i obstawiam, ze ona na pewno nie wie, ze on jest w zwiazku, haha

Gość dior123
Jesteśmy w związku już ponad roku, przeżyliśmy razem mnóstwo cudownych chwil. Zawsze razem. Nie wiem co mam z tym zrobić. Szkoda mi zerwać, szkoda mi tych wspólnych chwil :(

trudno ci cos radzic bo nie wiadomo co sie za jego postepowaniem kryje. z jednej strony, to tylko robienie zdjec, z drugiej, moze to byc poczatek czegos wiecej. moze odczekaj troche, ale spokoju miec juz nie bedziesz. jak sie raz czlowiek rozczaruje to ciagle to do niego wraca. rozmowa chyba nic na razie nie da. juz raz ci obiecal, i co?

Gość dior123
No właśnie obiecał, ale tym razem naprawdę się tym przejął. Było po nim widać. Łezka mu nawet spłyneła po policzku gdy dałam mu do zrozumienia że przez taką głupotę mógłby mnie stracić.

Gość gość
łezka , bo może zdał sobie sprawe ze laska mu sie spodobala a Ty go uswiadomilas w tym co wyprawia..

Gość dior123
Dodam że jesteśmy na prawde zżytą parą, dogadujemy się w wiekszości spraw, Ale teraz przez ta sytuację stałam się podejrzliwa. Już mu nie ufam tak bezgranicznie. Ciężko mi z tym.

co sie stalo, to sie nie odstanie. a ze ci ciezko z tym to zrozumiale. faceci to sa jednak czesto bezmyslni. mysle, ze on nie ma pojecia, ze ty to tak przezywasz, bo...on przeciez nic nie robi (tylko zdjecia). wspolczuje!

Gość Elizka 0000000
Facetowi słowami nie wytlumaczysz, tylko czynami. Nie pokazuj, że jesteś zazdrosna bo to mu da tylko tyle że ma Cię w garści i że może się troszeczke pobawić. Najlepiej jak zaczniesz sama się tak zachowywać. Częściej wychodz z domu, zacznij interesować się jakimś swoim kolegą. Jak zobaczy że nie jeste pepkiem swiata to zlapie troche pokory. A moze ustaw sobie na tapete fotke jakiegos modela. Na pewno bedzie mial uwagi :p

Gość dior123
Uświadomiłam go że to bardzo mnie boli. Może się zmieni a jak nie to nie chcę tak żyć. Wolę się rozstać niż na to patrzeć i płakać po nocach

przez to ze juz dwa razy zwrocilas mu uwage moze byc, ze stanie sie bardziej ostrozny ale nie zrezygnuje. a moze faktycznie przestanie - ale to tylko on wie. na razie sie uspokoj. wyjasnilas z nim ta sprawe, jesli znowu cos zauwazysz to znaczy ze nie traktuje on twoich slow powaznie i sie juz raczej nie zmieni. nawet jesli po raz trzeci bedzie ci to obiecal.

Gość gość
spytałaś go czy się ona jemu podoba ?

Gość gość
Krokodyle łzy..

Gość gość
Spytałam się, odpowiedział że nie. Na zdjęciach jak widziałam to odbiegała kompletnie od jego gustu. Może chciał zwrócić jej uwagę.

Gość pani Andeczka
zadaj pytanie po co to robi? i dodaj ze jesli nie odpowie to osobiscie zapytasz sekretarke moze kobieta potrzebuje foty na fejsa itd

Gość gość
A ja lubię kiedy sąsiad robi mi akty:)

Gość pani Andeczka
robisz te akty na pamiątkę?:D

Gość gość
ale wy baby głupie jesteście, robi foty żeby sobie potem walić pod nie konia :D

Gość pani Andeczka
to po co temu chłopakowi dziewczyna?":D