Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy,jak napisac wiadomosc do osoby na facebooku aby ONA to odczytala i widzia

Polecane posty

Gość gość

mam taki problem chodzi o facebooka Chce napisac do pewnej osoby na facebooku, ale tej osoby nie mam w znajomych i raczej miec nie bede, wiec nie wchodzi w gre abym dodala te osobe do znajomych. Chce tylko napisac wiadomosc, porozmawiac nie majac siebie w znajomych. ALe jest jedno ale ... jak ja wysle te wiadomosc , to ta osoab nie widzi tego, gdyz ona zapisuje sie w "inne" wiem bo sprawdzalam, bo juz nie raz pisalam do tej osoby, a zero odezwu, a ta osoba tez niezbyt bystra, wiec tego nie widz, bo to jest ukryte . Macie jakis sposob ???? zaczepic tez nie moge, nie wiem czy jest jeszcze ta opcja, mi zalezy aby napisac wiadomosc i aby ta osoba ja przeczytala. nie ma mozliwosci abysmy mieli siebie w znajomych.. i troche mnie to denerwuje ze wiadomosci od "nie znajomych" nie sa na wierzchu , tylko gdzies tam ukryte jako "inne" , a nie kazdy tam zaglada i to sprawdza

Gość gość
pomozecie ? pliss :(((

Gość gość
jak jakas plotka czy cos to od razu ludzie sie zlatuja, ale jak ktos potrzebuje pomocy to nikt :((

Gość gość
no wchodzisz na jej profil, klikasz w wyślij wiadomość i piszesz. Skoro nie reaguje, to może cię po prostu olała. Nie bierzesz takiej możliwości pod uwagę? Możesz też napisać wiadomość na jej stronie głównej, ale wtedy widzą ją wszyscy jej znajomi

Gość gość
hej:) dzieki za pomoc :) ale ja tej osoby nie mam i nie bede miec w znajomych, wiec napisac na tablicy -nie napisze, tylko wiadomosc prywatna, ale od nieznajomych takie wiadomosci sa ukryte tzn w sekcji "inne" i nie sa az tak widoczne

Gość gość
nie wiem skąd masz takie info, do mnie przychodzą jako wiadomości, jeśli ktoś (nawet nieznajomy) napisze

Gość gość
hej , no sama nawet sprawdzilam , ktos inny tez mi sprawdzil , ja sama nawet dostalam wiadomosc od obcej osoby , i dopiero po roku czasu to zauwazylam , bo : jak klikniesz na wiadomosci to tam masz wiadomosci ktore golym okiem widac i liczbe ile ich jest jak powiadomienia , ale od obcych jest inaczej bo ta wiadomosc zapisuje sie gdzies dalej i tego zupelnie nie widac , tylko trzeba kliknac w "inne" , ale to jest malo widoczne, nie jest pogrubiona czcionka ..i wiem ze ta osoba nie otrzymala tej wiadomosci tzn nie otworzyla

Gość gość
olała cię. co ci tak usilnie zależy żeby wysłać wiadomość do osoby, która nie jest godna zeby być w znajomych? i są jeszcze maile- słyszałaś o takim czymś? ja czytam wszystkie maile od osób prywatnych

Gość gość
Mam takie pytanie usunołem pewną osobę z facebooka,ale gdy wpisze nick tej osoby na czacie pojawia mi się zielona kropka czyli jest online ! Czy jeśli w danym momencie ja widzę tą osobę na czacie to ta osoba również mnie widzi ? Z góry dzieki za pomoc.