Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość gość

J.w. Zastanawiam się jak najlepiej to rozwiązać w sensie, żeby w przyszłości nie mieć problemów. Kocham go i dobrze nam się układa ale jestem osobą twardo stąpającą po ziemi i wiem, ze tak nie musi być całe życie. Czy miałyście podobne doświadczenia? Rodzić w Polsce? I co z nazwiskiem, bo myślałam nawet przez chwilę, że lepszym rozwiązaniem byłoby gdybym nadała dziecku swoje nazwisko. Dodam tylko, że nie jesteśmy małżeństwem.

Gość gość
Daj dziecku nazwisko ojca i rodz tam, gdzie mieszkasz. Skad masz takie glupie pomysly.

Gość fantastyczny temat!!
Wyjedź do tej swojej Kenii i po kłopocie.

Gość gość
Z cyklu porady znajomych, każdy ma sto swoich pomysłów. Ja to próbuję ogarnąć. Z tego co słyszałam to jeśli nadam swoje nazwisko nie będę miałam problemów z samodzielnym wyrabianiem dziecku dokumentów itp.

Gość gość
ojciec dziecka jest Grekiem i ma nazwisko Anallitikos, nie dam dziecku takiego nazwiska, bo wszyscy beda go obrażać :(

Gość Autorka postu**
Bardzo zabawne, jakże to budujące, że zawsze znajdzie się ktoś kto zechce zrobić z siebie idiotę. A może wydaje ci się, że błysnąłeś dowc*pem i intelektem? Podwójne pudło.

Gość fantastyczny temat!!
Wracaj do Kenii.

Gość Autorka postu**
ojciec dziecka jest Irakijczykiem, ale poznaliśmy się w Niemczech gdzie obecnie zbieram szparagi. Imman namawia mnie abym pojechała z nim do Iraku zapoznać się z moją przyszłą rodziną a ja się waham :( kocham go jest fantastycznym kochankiem a jak jego rodzina mnie nie pokocha?

Gość gość
nawet jak nadasz swoje nazwisko, a ojciec dziecka bedzie w dokumentach to i tak bedziesz miec problem

Gość Autorka postu**
a jeżeli wpisze ze ojciec nieznany? bedzie ok?

Gość Autorka postu**
tylko potem moge miec problem z alimentami? Ile można wyciągnąć od faceta co ma własna restauracje?-mieszka w Niemczech? 500 euro?

Gość gość
ciekawe co ojciec dziecka czy tez tak chetnie na to przystanie :o ojciec nn ale pewnie bedziesz chciala by pomagal ci finansowo i wybacz, ale jakby mi kobieta powiedziala, ze nie chce mnie wpisac jako ojca do dokumentow to bylby to koniec zwiazku

Gość gość
co ma nazwisko do problemów z czymkolwiek jak ojciec uzna dziecko to nie ma znaczenia nazwisko