Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aeroflot Soviet Airlines

Jeszcze nie miałem dziewczyny bo albo mnie nie chciały albo mówiły że mają kogoś

Polecane posty

i dzięki temu jeszcze nie miałem nigdy przyjemności z żadną się spotykać. Czy to normalne? No ale już bym chciał mieć dziewczyne bo to już najwyższy czas...

Gość gość
przyczyn moze byc pelno : - nie podobasz im sie z wygladu - z charakteru i zachowania - nie masz zainteresowan i pasji (poza pewnie komputerem i piciem piwa) - nie masz samochodu - wlasnej chaty - masz kiepska prace Widzisz dla nic te wszystkie rzeczy maja znaczenie niestety :P

Gość Marlcia
Chcialabym zeby Marcin mial taki problem

Gość gość 45555577
ile masz lat?

Gość gość
kobiety za darmoche nie beda sie wiazac i d**y dawac potrzebuja rozrywek i atrakcji:D

Debil ze mnie. Zamiast przedstawić się dziewczynie to wolałem sprawdzić jak ona się nazywa na Facebooku i inne tego typu głupie rzeczy robiłem.

Gość gość
A ja mam inny problem widzę że im się podobam ale mam tzw. fajtłapowaty charakter, z powodu bardzo silnie rozwiniętej fobii społecznej, co je ewidentnie zniechęca. FS spowodowała że mimo usilnych starań nigdy nie zrobiłem prawka jedynie mam tytuł magistra bo studia nie są aż tak silnie stresujące jak prawko, na studiach możesz popełniać błędy i je naprawiać a na prawku raz błąd i koniec.

Gość gość
im nigdy nie dogodzisz co bys nie zrobil zawsze zle:P

Gość gość
kobiety lecą do kasy jak nie masz jej wystarczająco dużo to proponuje prostytutki tańsze i mniej kłopotliwe.

Dziewczyna jak widzi że chłopak jest nie śmiały a podoba się jej to powinna mu dać szansę a nie skreślać go tylko dlatego że złamał jakieś j****e kanony podrywu.

Gość gość
one nie chca niesmialych bo pozniej by musialy sie go wstydzic przed rodzina i znajomymi ze sie peszy nie czuje sie dobrze i nie ma wiele do powiedzenia , nich chca problemow wola zebysmy my sie martwily przeciez twierdza ze od tego jestesmy:P

Gość gość
to nie jest normalne, cos jest z toba nie tak

Gość gość
przyczyn moze byc pelno : - nie podobasz im sie z wygladu - z charakteru i zachowania - nie masz zainteresowan i pasji (poza pewnie komputerem i piciem piwa) - nie masz samochodu - wlasnej chaty - masz kiepska prace Widzisz dla nic te wszystkie x x dwa pierwsze punkty - nie podoba sie i nie pasuje charakter przeciez przekresla faceta, wiec co za roznica co jeszcze, no bo jak mozna byc z kim kto drazni zachowaniem i wygladem, faceci nie potrafia chyba myslec

No ale przecież ja nie jestem konfliktowy, można ze mną łatwo do ładu dojść to czego się jeszcze niby oczekuje pod szyldem charakter?

Gość gość
Żebyś nie był tzw. pippa, i potrafił zagadywać w towarzystwie a nie siedzieć jak ciele na tureckim kazaniu

Gość gość
napisz cos o sobie, jaki jestes, jak wygladasz, co mozesz dac i czego oczekujesz , bo zgadywanie nie ma tu sensu

Gość gość
kobiety maja kompleksy dlatego nie wybieraja niesmialych facetow bo sa odbiciem ich samych :D

A nie słyszałeś że mowa jest srebrem a milczenie złotem. Lepiej zachować milczenie jeżeli się na nic ciekawego do powiedzenia. Jestem wysokim i opalonym brunetem, mam 22 lata. Szukam dziewczyny.

Gość gość
muszę cie zmartwic, pewnosc siebie jest jedną z najbardziej pożądanych cech wg kobiet to ze milczysz nie jest dla nich oznaką mądrosci, ze sie nie odzywasz jak nie masz nic madrego do powiedzenia, tylko jest oznaką nudziarstwa niesmialy i nudny = brak dziewczyny

Gość gość
sam pewnie zauwazyles ze pewni siebie faceci, wygadani (nawet jesli nie maja nic madrego do powiedzenia) maja dziewczyny. przemysl to

Gość gość
przedmowcy maja racje po rozgladaj sie w okolo siebie czy widziales niesmialego lub brzydkiego faceta z kobieta?

Gość gość
fikuu mikuu szuka bruneta ;)

Gość gość
jeszcze jestes mlody nie zalamuj sie ze nie masz kobiety to tylko dodatek do naszego fajnego zycia :D pociesz sie tym ze jest 2 razy wiecej samotnych kobiet niz facetow a wiesz dlaczego bo my mardrzejemy i wyciagamy wnioski i pracujemy nad soba a one sie nie zmieniaja i popadaja w coraz wiekszy absurdalizm:D

Gość gość
musi byc z toba cos nie tak napewno wygladu nie masz i z charakteru odpychasz bo jakbys to mial ok to dawno bys mial dziewczyne

Gość gość
gość przedmowcy maja racje po rozgladaj sie w okolo siebie czy widziales niesmialego lub brzydkiego faceta z kobieta? k Nie ale za to widziałem jak koleś agresywny, wulgarny, prostacki, niedojrzały, chamowaty ma- tacy mają dziewczyny.

No to jakby się dziewczynie nudziło to możemy gdzieś wyskoczyć, przecież nie jestem takim kałmukiem żeby żałować te kilka groszy na rozrywkę. Wygląd mam ok, jestem typem południowca więc myślę że nie odstaje, wręcz przeciwnie.

Gość gość
jak masz typ poludniowca to tymbardziej nie rozumiem dlaczego jestes sam polki za takimi szaleja:)

Gość gość
miales autorze napisac cos o sobie - jaki jestes