Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentolowa lifka

Nie wierze, co za zlodziejski bzwbk!!

Polecane posty

Gość mentolowa lifka

Sluchajcie jakie jaja; przez pol roku placilam im za alerty 12,50 miesiecznie, zrezygnowalam z nich miesiac temu, bo troche za drogo. I wiecie co wymyslili? za co by tu teraz ze mnie sciagac kase? ano place za karte- 5zl/m od tego miesiaca. Wczesniej tego nie bylo. Co za zlodzieje, znajde inny bank, tanszy!

Gość mentolowa lifka
+7zl za prowadzenie konta

Gość mentolowa lifka
Podnosze bo chce innych przestrzec przed wbk

Gość karp w sosie porzeczkowym
mam to samo. Miałem konto z którego kompletnie niekorzystam. Wchodzę, a tam -40 saldo się samo nabiło. Obiecywali, że to "darmowe" konto.

Gość mentolowa lifka
No co ty? A jakie to konto w funtach, euro, zl, bo takie tez mam. Narazie rzeczywiscie darmowe, ale nie zdziwie sie jak mi cos wezma. Narazie jestem za granica, ale za tydzien jade na urlop i na pewno pozamykam u nich konta. Najlepsze ze nawet nie napisali z ktorej karty mi sciagneli kase

Gość mogłaś moją być ;-)
Konto jest darmowe, jeśli w miesiącu dokona się bodajże jakiejś transakcji kartą o wartości min. 20zł czy coś takiego. Należy czytać dokładniej warunki umowy. Ja mam to konto dla młodych za darmo i jestem zadowolona. I tak na codzień posługuję się kartą, prawie nigdy nie noszę gotówki.

Gość mentolowa lifka
Moze Twoje konto jest darmowe, ja wiem ze miesiecznie pobieraja mi 7zl. Teraz doszlo rowniez za karte(nie wiem ktora) ktora posiadam od kilku lat i akurat miesiac po zrezygnowaniu z alertow postanowili mi sciagac za nia kase. A pieniadze pobieram prawie codziennie i nie sa to male kwoty.