Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite125

Dlaczego w Polsce jest tak mało ładnych dziewczyn ?

Polecane posty

Spotkałem w tym roku na ulicy kilka tysiecy kobiet i wszystkie były brzydzsze od Marty.. Martwi mnie to..

wciągam kurz z wycieraczki mojego sasiada z parteru, Pana Leona, zula spod monopola, posuwając sie jednoczesnie analnie kijem od mopa. Gdy juz wciagne moja codzienna dawke kurzu zabieram sie do pieczołowitego zlizywania resztek zaschnietego kału z sedesu, oszczedzam w ten sposob na srodkach czystosci. Lubie tez ujac w dłonie mojego wcale nie malego pytonga (11 cm no o co k.u.r.w.a chodzi? mało?) :) i packac nim po zadzie moja 3 letnia suke anastazje rasy owczarek podhalański. Jestem też swięcie przekonany o slusznosci moich pogladów jakoby Stachura i Stachursky byli ta samą osoba

tak się zbulwersowałem , że ze zdenerwowania puściłem kleksa pod siebie i teraz siedzę na krześle z zasranym obiciem nie wiem co robić: siedzieć tak długo na krześle w przeochydnym smrodzie i czekać aż kaka stwerdnieje i dopiero wtedy sprzątnąć kleksa. czy też od razu ruszyć na kibelek ryzykując, że rzadkie kake odklei się od mojego tylca po drodze i zabrudzi podłogę nie wiem co robić pomóżcie forumowiczki :o

Dlaczego rodza sie brzydcy ludzie ?Bog ich nie lubi ?