Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krowa w kropki

kaki koszt biletow pkp

Polecane posty

Gość krowa w kropki

kurcze.Moze ktos sie orientuje jak to jest z cenami biletow pkp? dzwonilam na ingolinie,za polaczenie zabulilam 8 zl a i tak nic sie nie dowiedzialam.Moje pytanie: ile tak orientacyjnie wyniosl by bilet 2os dorosle i 2 dzieci z wroclawia do sopotu(albo bezposrednio innej nadmorskiej miejscowosci ?) najlepiej w dwie strony. wiem ze sa bilety rodzinne wtedy znizka chuba 33% i sa tez weekendowe za 79 zl/os w dwie strony. A sa na to ulgowe?

Gość krowa w kropki
oczywiscie w temacie mialo byc JAKI a nie kaki

Gość gość
Moje skarpetki same stoją, przecież to największy dowód na męskość :)

Gość gość
tak,sa faktycznie ceny.Jakos wczesniej nie zauwazylam.

Gość gość
tyle ze w tym przeliczniku nie uwzgledniaja promocji typu bilet rodzinny czy weekendowy.Interesuje mnie czy na ten weekendowy sa tez znizki dla dzieci.Szukam szukam n necie i nic na ten temat nie znalazlam

Gość gość
Zadzwoń na infolinię PKP

Gość gość
no dzwonilam ale facet jakis przymulony ppwiedzial mi ze informacji o cenach biletow nie udzielaja,polaczenie wynioslo mnie 8 zl i lipa,nic sie nie dowiedzialam....

Gość gość 45555577
Na dzieci masz normalnie zniżkę 37%. 33-procentowa zniżka jest na Bilet Rodzinny. Bilet Rodzinny: intercity. pl/pl/site/ oferty-promocyjne/oferty-krajowe/bilet-rodzinny.html Bilet Weekendowy: intercity. pl/pl/site/ oferty-promocyjne/oferty-krajowe/bilet-weekendowy.html

Gość gość
tak wiem na czym polega rodzinny ale czy na weekendowy sa znizki dla dzieci czy ta cena 79 zl jest stala,dla doroslej i dziecka? ten link mi nie wchodzi,z tel pisze

Gość gość 45555577
Na przykładzie połączenia z dnia 29.06 13:15-21:02 Cena normalnego w II klasie: 67 zł. Cena dla dziecka: 42.21 zł. Czyli razem dla Was 218.42 zł. Jeżeli weźmiemy pod uwagę Bilet Rodzinny: Cena normalnego: 67 zł. Przy uldze 33%: 44,89 zł. Jeżeli dzieci nie skończyły 16 roku życia to wtedy dla każdego z nich jest cena 42.21 (zniżka 37% uczniowska) Razem: 174,20 zł. Proszę :)

Gość gość 45555577
W linku są spacje, ponieważ kafeteria uważa to za spam. Bilet Weekendowy w II klasie kosztuje 154 zł. Z ulgą (jeśli jest ważna): 97,02. Czyli razem: 502,04. A na Rodzinnym w dwie strony 348,4. Więc i tak się nie oplaca, chyba że zamierzacie spędzić w pociągu więcej czasu niż nad morzem :) PS. Wybieracie się tylko na weekend?

Gość gość
no tak.Chcialam tylko na weekens.Ale w II klasie normalny weekendowy kosztuje 79 zl w obie strony juz liczone.Czyli sami z mezem zaplacilibysmy 160 zl w obie strony i myslalam ze plus dzieci zmiescimy sie w 250 zl:-( jak by mieli te ulgi w weekendowyn