Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie %

Ile wydajecie miesiecznie na alkohol?

Polecane posty

Gość lubie %

Pytanie nie tylko dla alkoholikow:) My lubimy soie wypic piwko wieczorkiem, wino w weekend i wiadomo jak goscie sie trafia jakis mocniejszy alkohol. Na alkohol wydajemy miesiecznie ok 150zl, a ile wy? Tylko szczerze;) i nie piszcie mi ze wy nic bo i tak nie uwierze

Gość corka na wsi u dziadkow
to zalezy od miesiaca, w maju sporo poszlo. Podejrzewam, ze jakies 500zl, ale robilismy raz grilla ze znajomymi, raz tez impreze z pewnej okazji zroilismy. Ogolnie w miesiacu kupujemy piwo, a czasem maz whisky dla siebie jak mu sie skoncza zapasy:D Wina nie kupujemy, ja lubie wodke to tez tak raz na 2-3 tygodnie butelke kupimy:D

Gość gość
ja ok 1000 pln

Gość gość
My z tych nie pijących za bardzo...mąż pije tylko piwo-jedno na dwa tygodnie(np. kupiłam mu clarsberga w pusze i stoi w lodówce 3ci tydzień). Ja teraz jestem w ciązy to nic nie pije a przed ciążą to w wakacje piwko czasem a w zimie/jesieni czasami winko. Na imprezy głównie my wychodzimy a nie zapraszamy to przed ciążą na takiej imprezie kilka kolejek kamikadze czy pare drinków-ale chodzimy z raz na 2 miesiące bo nie ma czasu poprostu...czyli mysle ze jakby tak podsumować i podzielić przez 12 miesięcy to 20 zl nie więcej.

Gość evil*
kolo 500zł, jak mamy imperezy u siebie to wiecej

Gość gość
około 300 zł (przed moją ciążą, teraz sporo mniej)

Gość evil*
ale my lubimy dobry alkohol nie jakiś s**t:)

Gość gość
ok 100zł