Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chlopak trafil do wiezienia za wyludzenia kredytow

Polecane posty

Gość gość

Jest mi smutno :( kazdy mowi zebym nie czekala na niego bo nie warto ale ja nie chce go rzucac. Kocham go ;( latwo komus powiedziec odkochaj sie...eh

Gość gość
Głupia jestes, z kryminalisą sobie zycia nie zbudujesz. Dorosnij bo będziesz żałowac straconego czasu jak wiele innych kobiet.

Gość kurzy murzdrzek
a moj za prace na czarno....

Gość gość
Od razu z kryminalistą . Co za debilka to napisała czy debil. każdemu moze się noga powinąć. Jeśli go kochasz to czekaj na niego w końcu wyjdzie

Gość gość
Oczywiście, że facet jest kryminalistą! Jak ktoś siedzi w pudle, bo jest oszustem, to nikim innym jak kryminalistą nie jest. Nie czekaj, to się będzie całe życie za nim ciągnąć, a w więzieniu nauczy się jeszcze lepszych "specjalności". Z tej drogi nie da się łatwo zejść.

Gość gość
No co najmniej Al Capone , Boże kto tu pisze jakieś smutne pajace co nie wiedzą kto to jest prawdziwy kryminalista.

Gość gość
Pewnie że czekaj na chłopaka nie słuchaj tych "paniuś z dobrych domów " co to za nowe buty lachę zrobią i pójdą z każdym co ma nowe BMW.

Gość gość
hahah same desperatki co czekają na swoich upadłych facetów siedzących w pudle za "niewinnosc" :) Frajerki.

Gość gość
Nie no jasne, czekaj - z oszustem finansowym będzie ci jak w bajce, kto wie może zajmie sie niebawem hazardem dodatkowo czy inną sztuką uczciwego zdobywania pieniędzy;)

Gość gość
Facet który zamioast pracowac i zarabiac pieniądze, wyłudza je bezprawnie od banku to zwykła p***a. Mężczyzna, który ma jaja potrafi uczciwie zapracować na swój majątek i nie kradnie. Ja tam ze złodziejem nie chciałabym miec nic wspólnego, ale zostawiam tobie decyzję, w życiu trzeba się uczyć równiez na błędach.

Gość gość
Bardzo wiele osob tak niesiety robi,bo ich zycie zmusza.Sa tacy co przez to oplywaja w kasie a sa tacy co biora ,bo musza.Tu jeden kredyt tam drugi potem nastepny na spalecie pierwszego i tak to sie toczy.I to nie prawda,ze kazdy w wiezienu tu kryminalista.Nikogo nie zabil ,zeby tak go nazywac.Zus nas kazdego dnia okrada ,pracodawny,Nfz im to na sucho uchodzi.I takich spraw jest coraz wiecej ,bo ja tu zyc w tej Polsce nikogo nie usprawiedliwiam,ale ludzie czasem lapia ostatnia deske ratunku i tak to sie konczy.Moj szfagier tak prawie poszedl siedziec.Pracowal umowe mial wszystko a wyplaty juz 4 miesiac nie widzial dziecko mial male to poszedl po kredyt nie duzy,ale poszedl.Mial dostac kase wyplate nie dostal a kredyt trzeba splacac.Pracodawca sie zawina za 5 miesiecy ponad 50 ludzi nie zaplacil nikt mu nic nie zrobil itd zyje jak paczek w masle.a moj szfagier znalaz nowa prace ,ale jak tu spalac kredyt kiedy za 5 miesiecy robil za darmo po rodzinie tez pozyczal dzieciak ma 7 miesiecy.Mala zachorowala oni ani kasy ani nic to do providentu poszedl i tak ma dwa kredyty sie do niego dopieprzyli.Nikt mu tego na mniejsze raty nie rozlozy ,bo to takie panstwo.Nie ma zadnerj pomocy w koncu sprawa do sadu itd.I nie zamkneli go na razie poki co ,bo ma dziecko male i jedyny zywiciel rodziny.Ale do czasu bo mala konczy rok i jego zona wraca do pracy mala do babci nie wiem czy dadza rade nawet pracujac we dwoje spalac to regularnie.Takie jest zycie p******e przykre.Jak kochasz czekaj no chyba,ze to taki oszust,ze nawet po wyjsciu bedzie robic tak samo

Gość kurzy murzdrzek
podziekujmy komuchom i ich nastepcom za rozkradzenie naszych i naszych mezow miejsc pracy dziewczyny dla napchania swoich kieszeni lapowkami ladnie i glosno pokazujac im taki znaczek ..I., zwany potocznie hawajskim znakiem pokoju

Przeczytaj wyraznie, co ta dziewczyna napisala w tytule...wyludzanie kredytow, czyli np. poslugiwanie sie lewymi dowodami, zaswiadczeniami i innymi dokumentami. Zwykly oszust - przestepca, a nie czlowiek w potrzebie, ktory nie splacil kredytu.

Gość gość
A tylu wartościowych fajnych facetów jest samych a wy na jakiś kryminalistów lecicie :(

Gość gość
Faceta, ktory zyje w biedzie albo ma noz na gardle i wyłudza kredyt jeszcze jestem w stanie zrozumiec ale kogos kto robi to bo chce miec kasiore na rozrywki, konsumpcje i zabawki to sory :O