Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Choraaaaa

Strasznie boli mnie brzuch. Już drugi dzień.

Polecane posty

Gość Choraaaaa

Jak się położę to boli, a jak idę to aż się zginam bo tak boli. Mam egzaminy na uczelni i od rana płaczę. Nie wiem czy do przyszłego tygodnia wytrzymam. Jak się niesie zwolnienie to patrzą jak na oszusta i nie zawsze chcą uznać. Jak o tym pomyślę to wszystkiego mi się odechciewa. Chciałam zrobić USG żeby zobaczyć czy to nie wyrostek, albo kamienie, ale dopiero za kilka dni jest wolne miejsce. Problemem jest, że ja jeden egzamin mam już jutro i to jest ostatni pierwszy termin. Chciałam jeszcze na niego iść, ale już wiem, że nie dojdę sama tak daleko bo za mocno boli.

Gość gość
to czemu nie pojedziesz na pogotowie?

Gość kurzy murzdrzek
zasuwaj na pogotowie albo ostry dyzur do szpitala

Gość gość
jak leżysz na plecach to możesz zgiac nogi w kolanie?

Gość Choraaaaa
Zgiąć w kolanach mogę, ale jak wyżej podciągam uda do klatki piersiowej to mnie mocniej boli.

Gość Choraaaaa
Jak rękę przycisnę do brzucha to boli najmocniej. Ale bez żadnego dotyku też boli. Nie wiem czy jechać na pogotowie czy poczekać. Jakby trochę się do jutra poprawiło to może dałabym radę napisać egzamin i później bym poszła na badania.

Gość jodynke na kolanko?
to moze byc wyrostek, jedz bo jak sie rozleje to bedzie zle

Gość gość
spokojnie z takimi bólami na pogotowie możesz jechać. To może być niebezpieczne, Chcesz się zabić?;/

Gość Choraaaaa
Musiałam odszukać ten temat. Mieliście rację żeby jechać. Bardzo dziękuję za rady. Pojechałam. Okazało się, że to wyrostek. Miałam już zapalenie otrzewnej. Po usunięciu wyrostka trochę ropy z drenu leciało jeszcze dwa dni. Dobrze, że się tego pozbyłam.

Gość Choraaaaa
Teraz pewnie tych osób co tutaj wtedy pisały na forum nie ma. Jakoś wcześniej zapomniałam żeby w tym temacie podziękować. Dopiero niedawno mi się przypomniało, że tutaj pisałam.

Gość o kurde to dobrze ze
pojechalas bo nastepnego dnia to bys miala juz na tyle powazne zapalenie... z otrzewna to kwestia godzin. dobrze sie skonczylo, na szczescie