Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość todka23

Czy mój facet mnie zdradza?

Polecane posty

Gość todka23

Mam taki dość ,,powszechny'' problem, mianowicie mam podejrzenia,że mój facet może na boku kręcić sobie z inną... Między nami jest jakieś uczucie ale chyba nie wiemy jakie, wszystko się posypało jak mój facet wyjechał i się długo nie odzywał przez co straciłam do niego zaufanie i byłam chorobliwe zazdrosna. Kiedyś nawet w czasie kłótni o to powiedział,że nie chce mną być na zawsze przez to jak sie zachowuje. Od tego momentu, wszędzie widzę jego możliwości zdrady, on sam nie pokazuje mi, że nie mam się czego bać. Jest oschły, nie okazuje uczuć, chowa telefon- właściwie nosi go cały czas w kieszni, przyjmuje jakieś panny na facebooku a wcześniej tego nie robił... Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, w zeszłym tygodniu chciałam go zostawić bo stwierdziałam,że to nie ma najmniejszego sensu ale wydzwaniał do mnie przepraszał mówił,że już będzie mi pokazywał,że jestem ważna itd. Nie uwierzyłam mu ale związek trwa nadal, Choć myślę,że pewnie z kimś sobie pisze... Jego poprzednia dziewczyna go zdradzała więc nie wiem czy on mi mógłby zrobić to samo jeśli wie jak to boli?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować