Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na koleżankę

Koleżanka ze szkoły kiedyś, a dziś.

Polecane posty

Ostatnio spotkałam koleżankę ze szkoły. Nigdy nie miała powodzenia za to ja miałam, do najpiękniejszych nie należała. Czerwonego paska nigdy nie miała. A dziś jest po studiach medycznych wypięniała, faceci się oglądają na ulicy za nią, ma męża lekarza. Mamy po 28 lat i ona wygląda na 20, a ja na 35, straciłam powodzienie, jestem bez pracy, ledwo skończyłam studia.

Szlak mnie trafia bo to ja zawsze byłam tą lepszą, a teraz. Nie mam męża.

Gość karina...
Mnie też wiele osób postrzega tak jak ty tą koleżankę. W szkole podstawowej i średniej jechałam ciągle na dwójach, za to studia zaliczyłam na 5 . Z wyglądu byłam nie szczególna a teraz mam duże powodzenie:) Ogólnie można powiedzieć ,że odniosłam dużo większy sukces niż te piękne kujonki ,z którymi chodziłam kiedyś do szkoły:) One pracują teraz w sklepach na kasie.Większość z nich nie poszła nawet na studia.

Lubiałam jej docinać ba temat jej wyglądu, ocen wiecznie leciała na średniej 4.3.

Gość truuuudne sprawy
truuuuudne sprawy

Gość gość
od powietrza glodu ognia i bezinteresownej babskiej zawisci zachowaj nas Panie :D

Gość gość
"szlak" cie trafia? Gorski? I ty mialas srednia 5? I takie byki walisz? Buhahahaha

Nie miałam równej 5.0.

Gość gość
czyli los sie odwrocil. ona piekna madra z mezem lekarzem a ty glupia brzydka i sama... jestes zadufana w sobie kobieto dlatego nie masz faceta. Nucz sie troche skromnosci i pokory. Widocznie jest bardziej ogarnieta od ciebie :)... nie zawsze szkola i studia swiadcza o czlowieku. Ja tez nigdy nie bylam urodziwa w szkole i wcale czerwonych paskow nie mialam i mialam takie pipy glupie jak ty w szkole ktore uwazaly siebie za bustwo - ale wlasnie z biegiem czasu los sie odwrocil i teraz ja rowniez jestem na dobrej pozycji w pracy mam narzeczonego i ukonczona szkole... nie oceniaj ksiazki po okladce tego powinnas sie nauczyc :) Powodzenia w szukaniu tego jedynego !

Ja zmieniałam facetów jak rękawiczki, bawiłam się nimi, a ona zawsze mówiła że nie na miłość ma czas, a bawić się facetami nie zamierza.

Byłam z nią w kawiarni. Ona ma to do siebie, że ciągle się śmieje. Nie było faceta, który przechodząc nie popatrzył się na nią.

A ona nawet nie patrzy na tych facetów; bo ma męża. Jeden chciał jej nr tel, a ona do niego że ma męża.

Gość Heniu
Bo oceny czy wygląd to nie wszystko. Ja byłem typem chuligana - ciągłe rozróby, ledwo zdawałem z klasy do klasy w dodatku twarz dziecka z wiecznym uśmiechem i mętnym wzrokiem przez co wszyscy myśleli, że ciągle jaram blanty. Nastolatki zaczęły się mną interesować dopiero gdy miałem około 25 - jakoś tak wtedy pierwszy raz pani w sklepie nie chciała ode mnie dowodu - z radości zrobiłem mega imprę :) Potem wyjechałem z tej dziury gdzie mieszkałem, skończyłem studia i tylko żony nie mam, ale parę razy niewiele brakowało :) Za kolegami i koleżankami nie tęsknie, bo to wieśniactwo, kiedyś byłem dla nich nikim a teraz jestem nagle ach i och. Wyp...ć wszyscy. Ja nigdy niczego nikomu nie zazdrościłem, cieszyłem się, jak się kumplom udawało. Teraz nareszcie mam wybór i mogę zadawać się z ludźmi na swoim poziomie.

Gość karina...
Heniu popieram.Mam to samo podejście co ty. Kolezanki,które kiedyś tak bardzo zadzierały nosa pozakładały patologiczne związki lub rodziny.