Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

musze sie dzis zabic boje sie strasznie

Polecane posty

Gość gość
a co się stało?

Gość gość
nie chce o tym pisac to jest malo istotne

Gość gość
na pewno jest inne rozwiązanie niż samobójstwo

Gość gość
Nie rob tego.Wszystko jest do przejscia myszko 🌼

Nic nie musisz, nie ważne co się stało... żaden powód nie jest wystarczająco dobry aby odebrać sobie życie. To dobrze, że się boisz, bo w głębi duszy wiesz, że to nie jest dobre rozwiązanie. Jeżeli chcesz mogę podać maila i postaram Ci się pomóc, a przynajmniej wysłuchać. Pozdrawiam :)

Gość gość
dlaczego dziś?

Gość gość
bo juz dlugo na to czekalam glowie do dnia ukonczenia pelnoletnosci zeby rodzice potem nie mieli problemow no i dzisiaj jakos tak bym poszla ale sie boje...

Gość gość
ewangeliczka chetnie ale wole popisac tu poza tym zaraz sie zbieram przygotowac i takie tam czeka mnie wlasciwie dluga droga

Gość gość
Jeżeli się boisz, to znaczy, że nie jesteś zdecydowana i wiesz, że jeszcze spotka Cię w życiu wiele miłych rzeczy. Też kiedyś chciałam się zabić, bo myślałam, że nie dam już rady, a teraz cieszę się, że tego nie zrobiłam.

Ok dodam jeszcze, że wszystko mija. Zarówno dobre jak i złe rzeczy nie trwają wiecznie. Dziś możesz chcieć skończyć z tym wszystkim, ale za jakiś czas los się odmieni, zobaczysz.

Gość gość
naucz się robić na szydełku, na drutach i z sutaszu, na przykład biżuterię. Wystawiaj na forach rękodzielniczych. Nieźle sobie dorobisz, a nawet za granicę możesz sprzedawać. Weź się w garść, znajdź sobie na początek hobby, które może stać się pasją. Nie nie dziękuj, jak posłuchasz, podziękuj później