Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadona

kupiłam se ipfona za gotowkie

Polecane posty

Gość rzadona

teraz to juz przeszedlam samo siebie, smiało mogie o sobie mowic, ze jestem z wyzszej strefy, gdyz posiadam ipfona, najnowszy model. ma hd, gps, mp3, mp4, mp5 itd. ma hbs, usb, pck, pko i takie tam, do tego hah fi i inne bajery śmygys figys i mozecie mnie podziwiac. stac mnie to mam. czy ja juz wspomnialam, ze na bezrobociu powodzi mi sie lepiej niz jak pracowałam w eskluzywnym butyku?

Gość rzadona
jedyną wado tej całej zALETY jest to, ze martwi mnie śmierc, tzn. boje sie ze umre bo zycie jest tak piekne. ciagle widze u siebie jakies dolegliwosci, jak nie brak temepretaury czyli 35,1 to nadwyzka i silna gorączka- 37,1. do tego od dwoch dni boli mnie brzych i boje sie ze umre. Bo przeciez nie mozna miec w zyciu wszystkiego :( i jak tu sie cieszyc z bogactwa jak przychodzi taka star***a z kosą i cie dziobie w plecy zebys tylko nie mial za dobrze. i co mi z tej kASY, co? kupie se trumne ze złota? z posrebrzanymi alufelgAMI? a co mi to da? :(

Gość gość
dzoanna?

Gość rzadona
was to pewnie nie obchodzi, bo nie wiecie jak to jest miec kase i bac sie o wlasne zycie. ja nie boje się bandytów, ze mnie napadną i okradą, a niech biorą, od tego jestem zeby sie dzielic, ale boje sie smierci ze jak przyjdzie to koniec. nie bedzie willi z basenem i złotego mercedesa, ani złotyh zembów. nie bedzie nic.

Gość rzadona
nie, nie dzoanna, drzoana jak cos. a co? zazdroscisz?

Gość rzadona
pytasz? czy tak sobie piszesz? bo ja czekam na jakies konkrety. chcesz wiedziec jak wyglada ipfon? ile dalam? i skad miałam kase? czy z innej kategorii?

Gość rzadona
a won

Gość rzadona
w d****h wam sie poprzewaracało od tej biedy. pewnie ionternet wam odłączyli, albo i prond od razu. temu nie piszecie. dajcie numery konta i kod pin to wam przesle trpochie gotowki zebyscie mieli łonczność ze światem

Gość rzadona
won mowie hołoto

Gość gość
LaL Ale jestes z***bista masz i phona(ja juz mam od ponad roku) Po prostu Mega z***bista!!!!!!!! Zzdroscimy Ci tu wszyscy!!!! LaL

Gość rzadona
dodam jeszcze że sama na niego zarobiłam z żetonków na SU dobre privy miałam :)

Gość rzadona
Moze inaczej, pytanie do bogaczy. jak to jest mieć ipfona, wymienmy sie doswiadczeniami. czy to [rawda ze nie ma tu mp3 io nie mozna sluchac mozyki, ani miec dzwonka nowoczesnego? tylko taki jak byl w nokji 3310? tak mi mąż dzisiej powiedział i sie zastanawiam jak to mozliwe ze w takim ekslkluzywnym telefonie takie badziewne dzwięki.

Gość rzadona
dzięki gościu, ze tak mnie cenisz, widać wiesz co dobre. a ty za co kupiłes? pewnie masz bogatycj rodzicow, a ja widzisz nie mam. sama sobie na to zarobiłam. jestem profesjonalno prstystutko, pracuje w burdelu na kasie, takze wiem co to grube pieniądze biedaki.

Gość rzadona
ty od zetonkow na us (urzad skarbowy?) nie podszywaj sie pode mie. znajdz swojo osobowość i pisz pod siebie

Gość rzadona
chciałam od was aprobacji,a wy nie chcecie mnie podziwiac, wiec nie mam zamiaru się zbliźniać dlatego odchodze. drwijcie sobie z innych, ale nie ze mnie.JAm jest wysokiej klasy obywatel, z marką i kulturą, także z bydłem polonizować nie będę.

Gość obywatelsssssss
to ja, autorka. zmienilam nick, zeby ludzie mysleli,z e ktos mi się tu udziela, tak zwany sztuczny tłum. ludzie nie czytają wypocin innych, wiec myslo ze trwa zawzieta dyskusja, a to btylko ja hihi. ale zesta glupie ze uuu

Gość gość
Wyobraz sobie ze za wlasne pieniadze mam i phona Tableta Jak rowniez i Mack'a wirst Wogole Co to i Mack?? Nie pochlebiaj sobie... Mysle ze skoro Masz Tak WIELKA radoche z i phona (ze chwalisz sie nim na Forum) to musi byc u ciebie przecietnie.. Z glowa rowniez...

Gość rzadona
z tego co widze jełopie to tylko ty tutej sie chwalisz, bo ja nie wymienilam wszystkiego co mam w domu, tylko jedno dziesionto. wspomniałam ze mam plazme 72 calowo, magnetofon pcv, dvd i bhp, a do tego laptopa, kąputer, dwie drukarki, głosniki, zmywarkie, mikrofalówkie, lodówkie, pralkie z funkcją odkłaczania i kuchenkie gazowo? co, zatkało kakało?