Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto zdawał do liceum w tym roku?

Polecane posty

Gość gość

I ile mieliscie punktów, albo wasze dzieci/znajomi?? Dostaniecie sie do tego co najbardziej chcieliscie?

Gość gość
rozumiem, ze tu wszyscy ida do zawodówek??

Gość gość
ja zdawalam 3 lata temu. mialam 200/200 "rozumiem, ze tu wszyscy ida do zawodówek??" buahahha, dziś prawie 60% uczy sie w liceach. kazdy debil moze sie dostac

Gość gość
ok, to dlaczego ten debil nie raczy odpowiedziec na proste pytanie? nie tweirdze że do liceum się ciezko dostac... :(

Gość gość
w slabszych liceach jest próg ok. 100, w lepszych ok.150

Gość gość
a w innych latach moze pamietacie ile mieliscie? Syn ma ok. 124 punkty, moim zdaniem do d**y, ale on pewnie bedzie sie przechwalał jak to mu swietnie poszło... :(

Gość gość
dostanie sie do przecietnego liceum. nie do slabego, ale i nie do z***bistego. czasami nawet w dobrych liceach zdarzaja sie klasy z niskim progiem. ale niech patrzy na to, co go interesuje. no i w slabszych lepiej ucza. ja sie uczylam w renomowanym liceum. nauczyciele nic nam nie tlumaczyli. uznali, ze jestesmy wystarczajaco madrzy i mozemy sami opanowac material. a 124 to bardo nisko w tym roku. bo ponoc latwe egzaminy byly

Gość gość
dziś po reformie LO nic nie znaczy można b. dobrze napisać egzamin gimnazjalny a maturę słabo tak jak ja

Gość gość
ale teraz podobno podnieśli średnią egzamin gimn bo jak ja zdawałam to była ok. 55% teraz jest więcej a w liceum poniżej 60% nie spotkałam nikogo chyba ale teraz z perspektywy czasu zaluje ze nie poszłam do technikum nawet jakbym napisała na 99% to o jak jest teraz orientuje się ktoś?