Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojgen

o co chodzi, dlaczego wiele kobiet ma na nogach rajstopy przy takim upale

Polecane posty

Gość ojgen

- hirsutyzm - rozstępy - czy inna przyczyna ? i jeszcze jedno, dziwnie pachniecie , jakimś octem !

Gość kkkiiikkkaaa
O to chodzi, że w wielu miejscach pracy (np. banki, korporacje) obowiązuje coś takiego jak dress code i nie wolno chodzić bez rajstop. Są też kobiety, które mają widoczne defekty, np. żylaki i lepiej się czują w rajstopach niż bez nich.

Gość ojgen
to wszystko wiem , że jest dress code i obowiązuje służby mundurowe, celniczki, stuardesy ale mam na myśli kobiety ubrane na luzie , które chyba się gotują w tych rajstopach i zastanawiam się po cholerę tak się męczą ?

Gość gość
np dlatego że mają schizę nieopalonych nóg. znam takie. to sie pytam kiedy chcesz opalić jak ciągle chodzisz w rajstopach

Gość jakie zycie taka smierć
rozstępy i blade nogi:D

Gość gość
też mnie to śmieszy, ciągle widzę na ulicach panny w spodenkach i w cieniutkich rajstopach. Wiocha na maksa.

Gość muffinqa
też tego nie rozumiem :D niektóre są po prostu zakompleksione i/lub wstydliwe i wolą ubrać się po szyję, aby tylko nikt "czegoś" nie zauważył - ich wybór :D ja tam wolę mieć na sobie jak najmniej, najlepiej samą sukienkę, no i ewentualnie majtki :D

Gość gość
Po prostu Polki są blade! A jeszcze nie zdążyły się opalić i dlatego te rajstopy. Chociaż to rzeczywiście do spodenek wygląda beee. Do spódnicy i sziplek ok.

Gość gość
No jak maja rozstepy / zylaki i nie wiadomo co na nogach, lepiej niech nosza rajstopy. Bardziej estetycznie. Spodenki i rajstopy? Szczyt klasy ;)

Gość brzózzka
a od czego są samoopalacze i balsamy brązujące albo rajstopy w sprayu

Gość ojgen
w rajstopach pod sukienką to raczej się nie opalą ale chyba mają również problemy z powonieniem i nie czują jak 'pachną' zepsutą zupą

Gość brzózzka
Rajstopy w sprayu poprawiają wygląd nóg, zakrywają jakieś pajączki itd. Noszenie rajstop w takie upały to porażka.

Gość gość
Osobiście bardziej podobają mi się kobiety w rajstopach niż bez

a co złego w bladych nogach? i jak te nogi mają się opalić w tych rajstopach?

Gość terrro
A ja lubie nozki z octem nie w rajstopach.... i do tego wodeczka :-D

Gość gość
Jakie polski fenomen? W Bangkoku, gdzie temp przez caly rok nie spada ponizej 30 stopni nawet w nocy, wszystkie kobiety, ktore pracuja w biurach - jakich kolwiek nosza rajstopy i zakryte pantofle na obcasie (dojezdzaja zreszta do tych biur w ty stroju ( spodniczki) na rowerach. Dress code, cos takiego jak faceci w krawatach. fakt,ze we wszytkich takich pomieszceniach jest klimatyzacja. Na pewno w Polsce w wiekszosci firm i urzedow taki stroj obowiazuje - wiec jest odpowidz.

Gość brzózzka
Ocet to chyba woń potu. Pewnie nie używają antyperspirantów.

gość - ale powiedziane było, że nie chodzi o ubranie do biura, tylko te codzienne.

Gość gość
pewnie nosza pończochy, a zresztą kit wam do tego co kto nosi :o

Gość oooAndzia
Jeśli chodzi o codzienny ubiór, nie do pracy to dlatego, że.... Mają chyba nie równo pod sufitem ;)

Odpowiedź jest wiele wystarczy tylko pomyśleć : kompleksy , niekofortowe samopoczucie się czują , blade nogi , poczucie wyższej atrakcyjności poprzez je założenie , wiek kobiety itp

nigdy nie zrozumiem co jest zlego w naturalnej karnacji, lepiej przeciez wygladac jak robotnik w polu i miec zmarchy jak 50 latka w wieku niecalych 25 (znam taki przypadek).

Gość August the 1st
Nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale ja nie widuję jakoś często kobiet w rajstopach. Mnie bardziej drażnią te stopki wkładane do balerin i wystające po 1 cm z buta, to jest dopiero wioska. Albo do beżowych butów czarne stopki, albo do sandałów. Ja noszę rajstopy w sprayu bo mam popękane naczynka a spray to zakrywa. Polecam

Gość ojgen
dzisiaj w Centrum Warszawy to się napatrzyłem na gotujące się soute , we własnym sosie , w rajstopach i sukienkach lub spódnicach, po południu pojechałem na lotnisko im. Chopina, widoki takie same i nie piszę tu o kobietach w służbach mundurowych , to już nie chodzi nawet o te rajstopy na nogach ale o smród octu z perfumami - a jak się czujesz kobieto, gdy wracasz do domu i zdejmujesz te cuchnące rajstopy, przez okno chcesz wyskoczyć , ponieważ tak capisz ?

Gość gość
bo oglądnęły ten filmik

Gość brzózzka
ale ten smród to raczej nie od rajstop

Gość gość
ojgen, powąchaj swoje jajca po całym dniu kiszenia ich w majtach i spodniach. To dopiero musi być fetor :o