Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika 32

Słabe ruchy dziecka objawem porodu?

Polecane posty

Gość Nika 32

Witam :-) Jestem w 38tc i dziś zauważylam wyjątkowo słabe ruchy mojej dzidzi, bóle pachwin mam już z 2 tyg. Czy któraś z Was też tak miała i było to oznaką porodu ( za 1 ,2 dni) czy może to jeszcze potrwać?

Gość gość
slabe ruchy moga swiadczyc o tym ze cos jest nie tak albo dziecko owiniete pepowina jest a nie zblizajacy sie porod....

Gość gość
goń do szpitala kobieto a nie tu siedzisz:( trzymam kciuki

Gość Nika 32
nie chcę panikować, bo ruchy czuje jednak, ale o wiele slabsze

Gość gość
Jesli dziecko sie malo rusza,lepiej jedz do szpitala i panikuj,ze nie wyczuwasz 12 ruchow na 24 godz.Lepiej dmuchac na zimne Powinni Ci zrobic Usg i Ktg,zeby rozwiac watpliwosci i upewnic sie ,ze z dzidzia wszystko w porzadku

Gość gość
mój mały w ogóle słabo się ruszał. A był zdrowy. Ból pachwin czułam chyba z mieisąc przed porodem, na który wybrałam się z resztą sama, bez objawów porodu, bo przenosiłam dziecko 2 tyg. Pachwiny czułam jak mi się rozchodzą, dosłownie :o i nie było żadnych skurczy, chyba, że ciągnięcie brzucha w dół to skurcze. Ale wiem, że porodowe skurcze czuje się inaczej :o

Gość gość
U mnie takie ruchy byly oznaka stanu przedrzucawkowego-lepiej zmierz cisnienie i ja bylam w 34tc nie zwrocilam na to uwagi bo bylo wszystko ok na wizycie cisnienie ksiazkowe a gdy tydzien pozniej odebralam wyniki wyszlo bialko w moczu dwa dni w szpitalu i moje Malenstwo przyszlo na swiat w 35tc

Gość gość
U mnie dzień przed porodem synek ruszał się słabo. A w ogóle to przedtem jak szalony. Poród - cesarka. Mały owinięty pępowiną.