Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto lista najbezpieczniejszych i najlepszych krajów do życia ! :)

Polecane posty

Gość gość

Według pewnej gazety z JuEsej: 1. Islandia 2. Nowa Zelandia 3. Liechtenstein 4. Szwajcaria 5. Japonia 6. Austria 7. Finlandia 8. Kanada 9. Dania 10. Luksemburg na tej liscie nie ma juz Szwecji i Norwegii, za duzo islamistów pewnie a najbardziej zadowoleni z zycia ludzie mieszkają w Holandii, Belgii, Luksemburgu,Islandii, USA, Kanadzie, Seszelach (! :D), Nowej Kaledonii, Wallis i Futuna (to na Pacyfiku), Australii i NZ 🖐️ To co przeprowadzka ?

Gość gosc niedzielny
krzyz na droge :D

Gość gość
W Islandii ukradli mi kurtkę w pubie.Nigdy nie wiesz, jak trafisz:)

Gość gość
jesli ktos mi wybuduje wille ze wszelkimi udogodnieniami to chetnie sie przeprowadze na pacyfik :D

Gość gość
pewnie dlatego, ze w tych krajach kler nie ma zbyt wiele do powiedzenia :classic_cool:

Gość gośc150
Kocham Polskę ale w przyszłości planuję wyprowadzkę właśnie do Danii lub Finlandii, bo niestety Polski klimat nie jest dla mnie zbyt dobry :). Lepiej się czuję w chłodnych rejonach wiec cieszy mnie bardzo, że kraje północne są uznawane za bezpieczne :D

Gość gość
Maćku, Szkocja nie jest dla ciebie, bo to obecnie jedno z najbardziej lewicowych miejsc w Europie ;) proponuje Ci raczej Gruzje, Rumunie, Serbie albo Węgry :D 🖐️

Wegry jak najbardziej. Gruzja odpada, bo to Azja. Chodzilo mi o klimat, a nie o poglady. Zaszylbym sie gdzies na prowincji, nad jeziorem Loch Ness, plywalbym lodka po zamlgonej wodzie, pisal powiesci kryminalne, polowal, lowil ryby.