Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania221131231

Jak oceniacie moje zycie?jest wg was fajne czy beznadziejne?

Polecane posty

Gość ania221131231

wiem ,że sama powinnam najlepiej wiedzieć jakie ono jest ,ale jestem ciekawa jak wy patrzycie na to z boku? Mam 25 lat , studiuje dość ,,ambitny " kierunek tzn jeden z tych trudniejszych ,ale kiepsko mi na nim idzie , 2 lata powtarzałam głownie dlatego ,że mało mnie interesują te studia ,ale już postanowiłam je skonczyć bo jestem na 3 roku i do konca blizej niz dalej Facetów miałam kilku i zawsze miałam powodzenie u facetów , uchodziłam raczej za ładną wśrod ludzi, teraz mam też faceta na stałe ,ale nie zawsze nam sie dobrze układa wiec nie wiem jak to dalej będzie z nami znajomych mam tylko kilku ,ale fajnych pieniądze mam narazie od rodziców ( pracowałam dorywczo ,ale z tego nie utrzymałabym sie) i mi ich nie brakuje ,ale tylko dlatego ,ze oni mnie utrzymują Jestem raczej introwertyczka z charakteru choc czasem spotykam sie z ludzmi czy wyjezdzam na jakies wyjzady ze znajomymi czy chłopakiem Nie mam prawa jazdy bo nie zrobiłam jestem nieudacznica wg was?

Gość ania221131231
up

Gość ania221131231
up

Gość gość
UWAGA RZYGAM:/

Gość gość
kogo to obchodzi??

Gość gość
fajne masz życie , nie jeden by chciał na pewno takie mieć

Gość gość
Fajne? Tak ma 70% dziewczyn wiec bez szalu...

Gość gość
co studiujesz?

Gość misiek_chudy
Myślę że jesteś na etapie, kiedy możesz jeszcze bez większych dylematów pokierować swoim życiem. Piszesz że masz powodzenie u płci przeciwnej czyli na tym punkcie nie powinnaś mieć kompleksów. Studiujesz to znaczy że nie jesteś leniwa i chcesz się rozwijać, mimo że kierunek nie za bardzo Ci odpowiada. Ale myślisz o tym więc może jak skończysz te studia to do tego czasu zdołasz określić się co dalej mogło by Cię zainteresować. Jedni są bardziej inni mniej introwertykami (ja z jednej strony jestem bardzo zamknięty w sobie, z drugiej czasem potrzebuję "świata" i wyjścia do ludzi). Masz znajomych i uznajesz ich za fajnych - jest to naprawdę pozytywne, i dla Ciebie i dla nich. Myślę że masz udane życie, którym jeszcze możesz pokierować tak jak będziesz chciała... bo to jest bardzo ważne. Ja jestem 10 lat starszy od Ciebie i dopiero teraz widzę jakie błędy robiłem przez ostatnie 15 lat, no ale człowiek uczy się całe życie... tyle że mnie już ciężej pokierować życiem bo mam żonę i dwójkę dzieci. Dzieci kocham, ale żona... nie potrafię jej tego samego powiedzieć... wogóle nigdy nie potrafiłem się jej zwierzyć i wspierać ją, bo nie potrafiłem uznać ją za przyjaciela... i przez te lata nazbierało mi się to czego mi brakowało... ale to już inny, długi temat :(

Gość ania21321312
nie powiem bo jeszcze ktoś by mógł mnie skojarzyć np ze znajomych ,ale kierunek ,, medyczny" choć to nie medycyna