Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj przyjaciel xd tzn taki extra przyjacie.l . calujemy sie piescimy itd .zauwaz

Polecane posty

Gość gość

moj przyjaciel xd tzn taki extra przyjacie.l . calujemy sie piescimy itd .zauwazylam ze on traktuje mnie jak dziecko xd . tek delikatnie sie ze mna obchodzi . bierze na raczki jak dziecko . przytula . caluje .bierze na kolana i wgl . glaska po wlosach . j ak siedzimy to zawsze sadza sobie mnie miedzy nogami . tak zebsym sie o niego opierala wklada mi rece pod bluzke . i glaszczd po bzuszkiu tali itd. i caluje w czubek glowy . co znaczy to calowanie w czubek glowy ? .i wgl to wszystko . ze tak delikatnie mnie traktuje . jakby bal sie ze cos mi zrobi . ps.oboje mamy 15lat .ja mam 162cm 50kg . on uwaza ze jestem za chuda . fakt jestem chuda ale moja waga jest prawidlowa . choc mam wystajace kosci biodrowe troche zebra . ale podoba mu sie moje cialko . tylko nwm boi sie chyba . on jest troche wyzszy . nwm ile wazy . ale jest troche pulchny . mi to nieprzeszkadza . kocham go takim jaki jest

Gość gość
Bo jesteś dziecko. Do nauki bo pisać nie umiesz a nie opowiadasz o głaskaniu po brzuszku i pytasz co znaczy całowanie w czubek głowy... Boże co za świat.

Gość gość
no ale co znaczy calowanie w czubek glowy?

Gość gość
A co ma znaczyć? Taki gest. Może lubi? Może faktycznie jesteś tylko koleżanką.