Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ak mam spalić tłuszczyk w okolicach ud i brzucha w ciągu miesiąca ?

Polecane posty

Gość gość

hej . jak mam spalić tłuszczyk w okolicach ud i brzucha w ciągu miesiąca ? nie jestem zbytnio za gruba ale chciabym się pozbyć tłuszczyku w tych okolicach . zależy mi na tym bo juz zaczynają się wakacje i w sierpniu mam ważny wyjazd . zaczęłam troche biegać z przyjaciółką ale jak przeczytałam o tym ze masa mięśniowa szybko rośnie i nogi zamiast chudnąc to się zwiekszają to odechciało mi sie !! pomożecie mi ??? prosze jak mozecie w miare na szybkie odpowiedzi .

Gość gość
Żeby ci przypadkiem od biegania "mięśnie" nie urosły :D Ale te baby głupie!

Gość jaq
wiesz ile trzeba biegać żeby Ci mięśnie urosły? Myślisz że po tygodniu wyjdą? :D Faktycznie głupie baby. Możliwości masz wiele: bieganie, rower, pływanie, aerobik, rolki, ćwiczenia w domu (np. Chodakowska, Mel B.). Od wyboru do koloru. I nie martw się o mięśnie, prawodpodobnie nigdy ich mieć nie będziesz!

Gość gość
dieta ograniczająca tłuszcz i węglowodany, dużo wody mineralnej plus liposukcja ultradzwiękowa

W celu szybkiej redukcji tkanki tłuszczowej polecam regularne posiłki składające się z warzyw i bialka, zero słodyczy i pieczywa, minimum 3 razy w tygodniu wysiłek fizyczny może to byc basen lub rower i zabiegi liposukcji ultradźwiękowej np. Sculptor, po miesiącu będzie mniej w udzie o dobre 5-6 cm u osób średniej budowy i nawet 6-8 cm u osób z nadwagą.Pozdrawiam kosmetolog Ania

Gość gość
Akurat tłuszczu wcale nie trzeba nie wiadomo jak ograniczać, powinno z niego pochodzić ok. 30% kcal (tyle, że powinny to być głównie "zdrowe tłuszcze": orzechy, oleje, awokado, tłuste ryby).

Gość gość
Dobrze rozłożona dieta na 5 posiłków dziennie, więcej ruchu, ćwiczenia, dobry krem ujędrniający, modelujący talię oraz kilka zabiegów liposukcji ultradźwiękowej i po miesiącu masz 10 cm mniej :)