Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Mirka i Kasi

Moje dziecko jest satanista

Polecane posty

Gość Mama Mirka i Kasi

Dzis zostałam zatrzymana po szkole przez księdza na rozmowę. Ksiadż delikatnie zasugerował mi ze jestem złą mataką bo pozwalam bawić sie swojej córce lalkami Monter High. Dzieciaki były ostatnio na wycieczce, mozna było sobie zabrać jedna zabawkę, a ze mojej małej bardzo odpowiada lalka, która dostałą na urodziny to wzieła właśnie ja. Tymczasem ja dostałam reprymendę. ksiądz kazał też mi zwrócić uwagę na ubrania małej, ponoć są "nieodpowiednio oznakowane" Nic z tego nie rozumiem, moje dziecko zawsze jest czyte, schludne, pozwalam na noszenie bluzeczek z postaciami z jej ulubionych filmów czy bajek. Nie rozumiem w ogóle co sie w tej szkole dzieje. Miał ktoś z was podobny problem? ;/

Gość gość
a co cie obchodzi opinia ksiedza? ubieraj córke jak chcesz

Gość Herr Guten Tag
ksiądz tyż chłop i szuka sposobu by sobie podziubdziać, bo parafianki, które mają ochotę, to stare, suche menopauzy z pretensjami

Gość Mama Mirka i Kasi
Problem w tym ze ksiadz jest dosyć wpływową osobą w tej szkole.. ale nie wydaje mi się żeby tylko moja córka vbawiła się takimi lalkami czy ubierała w ubrania z wizerunkiem tych lalek. Mała jest osobą dosyć r***liwą, czasemi zbyt śmiałą, ale po rozmowie z księdzem odnoszę wrażenie ze on najlepiej wysłałby ją do egzorcysty ;/ Wiem ze zrwacał uwagę na wycieczce małej bo mówiła ze o to się na ksiedza "obraziła".. ale nie przypuszczałam ze to było aż takie istotne...

Gość gość
jestes chyba z jakiejs wsi?

Gość Mama Mirka i Kasi
Tak z wioski koło Krakowa ;/

Gość gość
O Jeezuuuu, znowu księża widzą szatana w zabawkach, ubraniu, czasopismach itd. To już jakaś epidemia, może by woleli żeby chodzić nago ;-)

Gość gogonia1976
Wpiszcie sobie na You tube Ks. Marek Bałwas. Hello kitty i inne zagrożenia - to nie są żarty !!!!

Jezeli jestes katoliczka i wierzysz ze Chrystus umarl za Ciebie na krzyzu to posluchaj ksiedza, bo lepiej zna sie na tych sprawach, a jak nie to wypisz dziecko z religii, przestan chodzic do kosciola i tyle.

Gość Mama Mirka i Kasi
Oprócz księdza mam też włąsny mózg.. nie bedę dziecku wymieniać połowy szafy, chować zabawki czy książki dlatego ze dla ksiedza jest tam szatan. Nie bedę tez wypisywać z religii.. Bo niby kto się zajmie moim dzieckiem na czas tych zajęć? Poza tym miałoby byc wytykane palcami ? za dzieciaka sama nosiłam bluzki z nadrukami wrózek, czytałam baśnie legendy, bawiłam się lalkami barbie i uwierz ze jakoś przezyłam ! Dla mnie to są jakieś paranoje! To ze ksiądź ma jakieś paranoje na tle newrowym nie znaczy ze ja mam wywracać zycie do góry nogami chyba- nie?

Gość gość
litości, bedziesz sie przejmować gadaniem jakiegoś klechy?????

Gość gość
niech ksiezulek wlasnej doopy pilnuje, czemu kler sie musi we wszystko wpiertalać?!?!?!