Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulinka821

waze 60kg na 170,chce schudnac do 50kg czy jakschuudne to.

Polecane posty

Gość Tulinka821

skora na twarzy sie zmieni i powstana zmarszczki??

Gość gość
ja mialam taka sama wage i schudam do 54kg nigdy wuecej duzo rozstepow niestteu

Gość gość
a ile masz lat?? wiesz, to zalezy, moje rowiesniczki (19lat) zabraly sie w kilka za odchudzanie i u jednej na piec skora sie zmienila, twarz zbrzydla i powstaly zmarszczki...no ale ona schudla 20 kg, przy 10 nie powinny, jezeli masz nie wiecej jak 25 lat ;)

Gość Tulinka821
mam 21 lat tylko ze ja juz schudlam 7 kg i juz sie cos tworzy boje sie ze prez odchudzanie....

Gość gość
Chcesz wygladac jak kosciotrup ? Żal mi cię

Gość gość
a po co chcesz sie wiecej odchudzac? musisz wygladac bardzo ladnie przy tej wadze i wzroscie ;) wbrew mediom i pozorom faceci nie przepadaja za szkieletami ;) co prawda wzdychaja do modelek w tv, ale trzeba zauwazyc, ze one w telewizji wygladaja na ok 5kg grubsze, nie widac im kosci, na zywo takie chude dziewczyny napawaja obrzydzeniem :) mi podobal sie kiedys bardzo jeden chlopak, specjalnie sie odchudzalam, zeby zwrocic na siebie jego uwage schudlam do 55kg/172cm, a zaprosil mnie na randke dopiero pol roku pozniej, gdy przytylam 7kg i powiedzial, ze wtedy bylam za sucha i bal sie, ze zaraz sie zlamie :) pocwicz, popracuj nad cialem, zeby ujedrnic, ale nie chudnij, masz idealna wage ;)