Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enchantedklara

Ile mogę schudnąć przy moim wzroście i wadzę w dwa miesiące?

Polecane posty

Gość enchantedklara

Waże 60 kg i mam 165 cm wzrostu. Czy jest możliwe żebym w ciągu dwóch miesięcy schudła przynajmniej do 50 kg, nie tracąc przy tym na zdrowiu? Jeśli tak to proszę o jakieś porady jak zrealizować ten pomysł :)

Gość enchantedklara
*wadze miało być w temacie

Gość gość
10 kg spokojnie schudniesz,nawet na diecie 800 kcl (1000 nigdy nie uwazalam za diete, to porcja dla normalnej,nieodchudzajacej sie kobiety) ja na 500 kcl gubie po 3 kg tygodniowo

Gość gość
nie chcę nic mówić, ale jesteś nieco opasła, przy tym wzroście i wadze...

Gość Gra natowa
Jest możliwe, głodówka, picie wody, ćwiczenia, jak byś się uparła to jest możliwe i w 2 miesiące się tym zdrowia nie narazi o ile jesteś dorosła. Tyle, że po takim szybkim schudnięciu na 100 % wystąpiłby efekt jojo i ważyłabyś wtedy 60 - 65 kg. Wagę masz dobrą

Gość 19 latek gosc facet
moim sposobem gwarancja 100% - 20 kg nawet jak bedzie trzeba

Gość Gra natowa
Opasła? Z BMI 22? :D A przy wadze 50 kg autorka miałaby niedowagę

Gość Gra natowa
Ja schdlam z 10kg bi przez 44dni uprawialam sex analny... mowie powaznie... strea zwiazany z tym ma ogromny wplyw.....

Gość enchantedklara
A myślicie, że przy diecie 1200 kcal dziennie (przy moich dotychczasowych nawykach żywieniowych 800 kcal na dzień zabiłoby mnie) oraz przy codziennych 40-minutowych ćwiczeniach z chodakowską codziennie lub co drugi dzień dałoby radę, czy coś bardziej radykalnego?

Gość gość
to po co zakładasz głupie tematy? czekasz na komplement, że wcale nie jesteś taka gruba czy co? spadaj grubasko

Gość enchantedklara
Żeby zasięgnąć porady; każdy człowiek o nawet najmniejszym ilorazie inteligencji zrozumiałby sens zakładania tego tematu po przeczytaniu jego treści - Gościu

Gość gagagagagaga
Nie wiem ile możesz schudnąć, bo każdy chudnie inaczej. Ale proponuję Ci pić codziennie 2 razy zieloną herbatę, jeden raz dziennie pić ocet jabłkowy. Odżywiać się racjonalnie, niekoniecznie na jakiś głodówkach. Dodaj dużo warzyw i owoców. Ja robię codziennie musy owocowo warzywne-wtedy jestem w stanie zjeść więcej Dodatkowo wyznaję zasadę- jak zjesz coś niezdrowego to zjedz za chwilę coś zdrowego- to dla kogoś takiego jak ja- kto od zawsze odżywiał się fast foodami itp i ciężko byłoby mi tak od razu wszystko odstawić. Oczywiście ćwiczenia i pij dużo wody. Do podstawowych ćwiczeń dołącz bieganie i zaczniesz chudnąć.

Gość pennyyy
zdrowo bez efektu jojo to max do 1kg na tydzień. lepiej wolniej, bo efekt będzie trwalszy. nie słuchaj idiotek, które co 3 miesiące robią na nowo dietę 500kcal, bo to jest bezwartościowa głodówka - 3 banany i już masz dzienny jadłospis. raczej poszukaj diety 1200-1300kcal i wlącz ćwiczenia. nie sugeruj się też wagą, bo przy ćwiczeniach nabierasz mięśni, ciało chudnie z tłuszczu, mimo że waga tego nie pokazuje - pokazują obwody. ja tak schudłam 12kg i spokojnie trzymało mi się przez 2,5 roku - teraz przybywa, ale jestem w ciąży :)

Gość pennyyy
przy twoim wzroscie optymalna waga to 54, więcej bym nie chudła. ocet jabłkowy bym sobie darowała. ocet to ocet - no chyba że chcesz mieć permanentną sraczkę. ani to ani zioła przeczyszczające to nie jest sposób na zdrowe odchudzanie.

Gość gagagagagaga
Ja używam naturalnego ekologicznego octu wytrąconego w czasie fermentacji. Nie jest taki niezdrowy jak Ci się wydaje. I biegunki też po nim nie mam, ale każdy organizm reaguje inaczej.I piję tylko łyżkę octu na szklankę wody dziennie.

Gość gość
masz idealna wage.Nie odchudzaj sie ,bo bedziesz wygladała jak reszta niedozywionych wieszaków.

Gość gość
Cześć Dziewczyny :) Musicie wiedzieć, że aby się skutecznie odchudzić (i generalnie żeby przeprowadzić skutecznie większość kuracji) najpierw należy oczyścić organizm. Dlaczego? W zależności od stylu życia może być w naszym organizmie cała masa śmieci, które blokują w nim naturalne procesy. Eliminacja słodzików, pestycydów, konserwantów i sztucznych barwników pomoże oczyścić się organizmowi. Te elementy mogą powodować tycie, ponieważ blokują wątrobę. Jeśli wątroba jest zajęta przetwarzaniem dużej ilości toksyn, ciało szybciej odkłada tłuszcz, gdyż wątroba nie ma czasu na jego metabolizm i nie jest w stanie korzystać z tłuszczu jako źródła zmagazynowanej energii. W rezultacie nie tylko przybiera się na wadze, ale uniemożliwia się sobie jej skuteczne zrzucenie. Dieta pełna toksyn powoduje zwiększenie masy ciała. Po detoksie narządy są w stanie efektywnie wykorzystywać energię, która jest dostarczana podczas posiłków. W naturalny sposób się chudnie, ponieważ wątroba przetwarza jedzenie poprawnie, zamiast przechowywać wszystkie kalorie w postaci tłuszczu. Oczyszczenie z toksyn powinno polegać na odpowiedniej diecie, ruchu na świeżym powietrzu oraz suplementacji. Suplementem mogą być wodorosty, zielona herbata czy kapsułki z czosnkiem itd. Jest to wstęp do diety odchudzającej. Organizm dzięki temu jest lepiej przygotowany, a my nie musimy się katować. Jest po prostu łatwiej. Prowadzę taki Program Oczyszczania Organizmu. Zapraszam dziewczyny ze Śląska do przyłączenia się tiens.programy@interia.pl

Gość gość
A ja mam pytanie takie pytanie czy powinno się ćwiczyć codziennie czy co drugi dzień? Wczoraj zrobiłam killera z Chodakowska i czuję, że mam okropne zakwasy i zastanawiam sie czy bym sobie nie zaszkodziła ponownymi ćwiczeniami...