Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dużo osób w ogóle w polsce ma...

Polecane posty

Gość gość

średnie wykształcenie czy mało? ;)

Gość gość
Duzo.

Gość gość
dużo ty niedouku.

Gość gość
do tej wyżej. ja mam wyższe niedouczko :classic_cool: 🖐️

Gość gość
No i co z tego? Haha jak dzieciak w przedszkolu "a ja to mam...". A skad ta pewnosc, ze ja np. nie mam wyzszego? Prostak.

Gość gość
I zapewne sytuacja finansowa na poziomie?

Gość gość
teraz to byle głupek ma wyższe... niestety. żaden powód do dumy. zwykła rzecz jak kiedyś matura.

Gość gość
Ja tez mam wyższe, skończyłam prestiżową państwową uczelnię z wyróżnieniem. Ty nie masz żadnego więc pocieszasz się porównując siebie, czyli byle głupka, do absolwentów wyższych uczelni, ale niestety tylko się kompromitujesz.

Gość Malina 37
Kiedys duzo ludzi bylo ze srednim bo studiowac to bylo cos dzisiaj sami studenci bo studiowac moze kazdy glupek, i tu bez obrazy prawdziwych studentow , moj kuzyn studiowal ile wlezie , ma bogatych rodzicow a nie mial pomyslu co zrobic ze soba to na studia poszedl a wybalowal sie przy tym ze glowa boli:) moja przyrodnia siostra studiowala bo ojciec dawal jej wszydtko my z mama w dziurawych butach w tym czasie chodzilysmy, nie poszlam na studia i czasami jest mi przykro z tego powodu ale tak w zyciu kombinowalam ze dzisiaj mam wlasna firme sredniejwielkosci , wyszlam za maz za ekonomiste , maz pracuje w banku ale w mojej a raczej juz naszej firmie pomaga, moja przyrodnia po studiach siedzi w warzywniaku u kogos oczywiscie , raz tam siedzi a raz nie tak sie nastudiowala

Gość gość
I tak właśnie wyglądają wpisy niedouków, jak ten powyższy. Zdania, aż tak wielokrotnie złożonego jeszcze nie widziałam. Sądzę, że średniej szkoły też brak.

Gość gość
autor/autorka nie ma na pewno, sądząc po zdaniu, które skonstruowała :) Analfabetów w Polsce dostatek. Na kafeterii to szczególnie widać

Gość gość
Malina, teraz w banku to byle głupek pracuje