Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niewiem co wam sie stało dziewczyny ale zaczynam w was wątpić ;(

Polecane posty

Gość gość

na fotce np jedna ma opiś . ,, frajer zawsze zostanie frajerem " grunt że sie nie ocenia ludzi i nie traktuje jako smieci . z ina pisze to ta mówi ze chłopak ma ina dziewczyne i jej niekocha ale z nim sex uprawia . nienie onajde swej drugiej połuwki wole nie odnajdywać poco mi kobieta oceniajaca inych czy dziewczyna uprawiajaca sex by sie zaspokoić niezwazajac na inych . tu niema uczuć ;/ wierze że sa ine kobiety ale je odnajść to bedzie już niezwykle cieżko ....

Gość dziewczyna19 lat
i dlatego nie mam facebooka, nk i innych wykańczających psychicznie portali. nie przejmuj sie :)

Gość gość
nieprzejmowac sie tymze to jest chore ine i jakies wypaczone ;/

Gość ale mi odkrycieee
kobieta też człowiek :o

Gość gość
dlamnie to odkrycie i dlamnie to jest utracenie zasad reguł i moralności i tradycji ! a nie jakies twoje zdanie że kobieta tez człowiek wd*pe se wsadźtakie chasełka .

Gość mentolowa lifka
Jak mozna zrobic tyle bledow w kilku zdaniach? ale frajer

Gość gość
bo sie ma zepsuty słownik ale frajerka ocenia inych ;./

Gość ale mi okrycieee
autorze, całe szczęście że współczesny facet to wzór cnót wszelakich :o

Gość mentolowa lifka
Pamietaj ze dziewczyny zawsze sie smieja z chlopakow nie umiejacych poprawnie pisac, Wyslesz smsa z bledami i jestes spalony. W sumie to dotyczy kazdego. I glupie tlumaczenie ze slownik sie zepsuł cie jeszcze pograży.

Gość gość
no wiecej prawiczków niz dziewic jest . a co do wzorów to wzory moga byc do odrysowajnia i faceci to nie jakioes posrane wzory które maja naśladować niewiadomo jakiego barana który sie podoba dziewczyna wzasadzie niewiem czemu

Gość gość
zarówno dziewczyny jak i chłopacy są po prostu do niczego upadek wszelkich zasad, myślenie narządami płciowymi a nie głową dno totalne :(

Gość gość
mentolowa lifka e he spali dopbże że bede spalony uniej bo co to za trzeba byc głupia meda by tak oceniac ludzi ;/ . to juz wole sobie dyslektyczke wziasc ona mnie niespali . wiec niekazda dziewczyna wiec swoje zdanie mozesz w d*pe wsadzic .

Gość gość
tak to jużjest stymi ładnymi ytaktója siebie jakby niewiadome czym były i by wszyscy onie sie starali i żucali normalna dziewczyna powina sie usmiechnac do chłopaka i jak ten zagada normalnie pogadac i tyle a nie jakies posrane starania ;/ teraz to trzeba sie domyslac czy sie dziewczynie podobasz kiedyś sie dziewczyna normalnie może uśmiechneła i było wszystko jasne i proste ;/

Gość gość
kiedyś może sobie kupie nowa klawiature i wkoncu bede widział literki i bede lepiej pisał i bede was gdzies miał

Gość Gośćiówa
Bo ciekawych i inteligentnych ludzi nie znajdziesz na portalu społecznościowym. Wyjdź z domu!

Gość ale mi odkrycieee
a kobiety to jakiś zasrany wzór? Ciągle piszesz co kobiety "powinny". Haha więcej prawiczków niż dziewic? Poczytaj sobie jakiekolwiek badania na temat seksualność młodzieży w Polsce, to panowie ciągle wiodą w tej dziedzinie prym, a jak juz wspominałam, kobieta to też człowiek i nie wiem dlaczego mają nas obowiązywać inne zasady niż facetów? :o

Gość gość
a ile masz lat autorze?

Gość gość
nie wychodze z domu bo nielubie obcych ludzi .

Gość gość
ale mi odkrycieee pewnie jakieś stare badania wyciagłas i myslisz ze dalej obowiązuja nie usprawiedliwiaj sie daremnie . tak powiny byc ludźmi a nie dziadostwem ;)

Gość gość
a lat mam ponad 18

Gość gość biblijny 91
autorem jest Rentajo :D :D

Gość gość
srentajo .

Gość gość
heh kto pogada .