Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam ogolona do porodu

Polecane posty

Gość gość

Czy moge to gdzies zglosic? Nie gole sie nigdzie w koncu po cos natura wlosy dala wiec sie nie zgodzilam na ogolenie przed porodem a one to zrobily. Gdzie to zglosic?

Gość gość
a tych pielegniar sa niezle imbecylki... mi tez wygoliły, najlepiej ze połowe, reszte zostawiły

Gość gość
idz na policje i opowiedz o swojej traumie. Dziwne tematy sie tu dzis pojawiaja. Chyba ktoś sie nudzi

Gość gość
do Centralnego Biura Śledczego i Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego

Gość gość
marne prowo 2/10 :/

Gość gość
Powołaj się na kartę praw pacjenta i napisz skargę do dyrektora szpitala. Jeżeli to zrobiono jeszcze przed porodem i nie było wskazań do tego typu czynności już podczas akcji porodowej to musi podjąć kroki po takiej skardze jak nie satysfakcjonująca odpowiedź to do rzecznika praw pacjenta. Czasy samowoli się skończyły.

Gość gość
Chyba tak zrobie bo jestem ostatnia dobe w szpitalu. Przed porodem ale na porodowce ale do jasnej cholery to moje cialo i mije owlosienie

Gość gość
Zajmij się dzieckiem a nie problemami z dupy wziętymi . Na prawde się tu dziś głupie tematy pojawiają

Gość gość
To nie problem z d**y wziety tylko wszystko odrasta i swedzi i jak mam sie zajmowac dzieckiem i drapac?

Gość gość
Trzymały Cię siłą i ogoliły?

Gość gość
mi po prostu baba pochyliła sie i stwierdziła, że trzeb troche wygolic, nie pytała, czy sie zgadzam. wg mnie to nie do konca normalne... ale polacy tak maja, że nie sa przyzwyczajeni do normalnego traktowania, jak ci reki nie połamali to wszystko jest ok.

Gość gość
jak swędzi to se brochę octem wysmaruj, bo masz wszy jakieś.

Gość gość
o ja ciez pierdziele, odrosna ci, zapuszczona dzido

Gość gość
ja pierdziele łoniaków jej szkoda co za głupie babsko

Gość gość
jak nie wyraziła zgody to sie chyba nie zgodziła? A ze ktos cos robi bez zgody.. zapuszczone t sa te wygolone panienki, kazdy gin mówi, że tych okolic sie nie goli!!!

Gość gość
dla mnie pojscie do porodu z pelnym owolosieniem to brak szacunku do personelu medycznego. wspolczue lekarzowi ktory musi badac taka zarosnieta :p

Gość gość
ja p*****le goli sie zeby moc spokojnie zalozyc szwy jesli jest ciecie ,a co mialy ci wybierac loniaki z miejsca szycia, ogarnij sie tępoto ,pomijam ze podgolenie jest bardziej higieniczne, przy pologu.,latwiej sie podmyc i miec wglad jak sie goi.kazda normalna kobieta to wie i nawet jesli sie nie goli to przed porodem stara sie byc ogolona w razie czego zeby jej nie golili na porodowce ,tylko ty jestes wyjątkiem zapuszczona smierdzaca sciero :P

Gość gość
A co maja szwy do golenia? Przecież wewnątrz włosy nie rosną a tam nacinaja

Gość gość
ta jasne wewnatrz nacinaja a ty normalna jestes? przesiez naciecei jest tez na skorze zwykle na 2-3 szwy ale zdarza sie ze i na 6 i to jest norma ,przeciez wlasnie o to chodzi zeby krocze nie peklo bo to jest najwęższa czesc naszej pochwy.Masz dzieci czy planujesz|? jesli planujesz to odpusc bo wiedzy ci ewidentnie brakuje:O

Gość gość
Mam dwoje :-P szwy nigdy nie wychodziły tam gdzie zarost

Gość gość
tylko przeczytaj bo samego obrazka mozesz nie zrozumiec:D

Gość gość
I tak zostałam nacieta, nawet kawałek blizny widac ale mi tam juz włosy nie rosną, zarost u mnie dochodzi tak jak na tym zdjęciu do tego zgietego palca serdecznego... No ale fakt jak ktoras owłosiona po d*pe to włosy mogą nachodzić

Gość gość
dlatego sie goli bo nigdy nie wiadomo czy nie peknie i w którą strone,znam kobietke ktorej nie nacieli pekla i zalozyli w sumie 47 szwow! do posladka pekla! duza czesc szwow byla w srodku ale chyba z 16 miala na zewnatrz,dlatego czasem warto szczegolnie jesli rodzi sie po raz pierwszy i nie stosuje ochrony krocza przed porodem.

Gość gość
tak ale mi zgolili głowe- jak ja teraz na miasto wyjde......

Gość gość
to mnie akurat nie śmieszy..jestem swiezo po przeczytaniu książki o Auschwitz...

Gość gość
akurat bardziej higieniczne jest nie golenie. W ogolonej @ masz wszystkie bakterie świata z e.coli włącznie. Włosy to naturalna bariera dla bakterii i grzybów z odbytu.

Gość gość
ja sama sie ogolilm do porodu zamiast podziekowac poloznej/pielegniarce to sie pieklisz