Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intro3246

ładne dziewczyny maja lepiej, a faceci to debile

Polecane posty

Gość intro3246

powtarzane jest to już do znudzenia. robimy z siebie szarą masę i szufladkujemy wszystkich aby było nam łatwiej ? ładna dziewczyna jest łatwa i się szmaci. Dziewczyna pofarbowana na blond to plastik a kazdy plastik jest pusty. Gruba dziewczyna to pasztet a chłopak który jest miły szybko zostanie zraniony. nie męczy was już to ? bo mnie tak. durne stereotypy walka z tym to jak walka z wiatrakami, ale mam juz dosyć Mam wrażenie że ludzie boja się myśleć samodzielnie bo komuś nie przypadnie do gustu jego zdanie, żenujące

nie każda ładna to szmata. ale prawie każda ładna oplata się wianuszkiem mężczyzn/chłopców co powoduje takie a nie inne zdanie. Ładna dziewczyna bez wianuszka nie jest postrzegana za ladna. Plastik to plastik, jest pustakiem jeśli na codzien nosi sztuczne rzęsy i smoky eye. bląd włosy nie świadczą o plastikowej duszy. choć faktem jest, że blondynka ktora popelni blad jest czesto postrzegana jako 'glupia blondynka' Chłopak który jest miły powinien mieć miłą dziewczyne. Nie wyobrażam sobie związku tak różnych 2 światów jak szara myszka i licealny playboy. Playboy zawsze bedzie playboyem. W ten czas skrzywdzona bedzie dziewczna. TYlko nie sugerujcie sie filmami dla nastolatkow.

Gość gość
To chyba normalne, że wokół ładnej dziewczyny kręci się wianuszek chłopaków, bo lecą jak ćmy do ognia ;] a jeśli ktoś ma z tym problem, to tylko świadczy o tym, jaką miernotą jest ten osobnik...

Gość intro3246
przecież człowiek ma wiecej cech osobowości niż 2 czy 3. Mam wrażenie że specjalnie ludzie robią z siebie mniej inteligentnych bo tak jest łatwiej. Wiem jak to jest być ładna kobietą otoczoną stadem napalonych mężczyzn, jest to cholernie męczące i po 10 "nie umówię się z tobą " mam chęć mordować każdego kto tylko na mnie spojrzy. kazdy z nas ma uczucia dlaczego sie z nimi nie liczymy ? jestem mentalną 5 latka chcę wierzyć w ten świat, chcę wierzyć w człowieka

Gość gość
daj spokuj to ludzie ktorzy nie maja zycia po za komp. a jak wyjda to hejtuja w realu swoim zachowaniem i sposobem bycia

Gość gość
chłopak który jest miły szybko zostanie zraniony. [[[ z tym się nie zgodzę bo tacy faceci zwykle są tylko przyjaciółmi.

Gość gość
ładna ma lepiej pod warunkiem że ma do tego sposobny charakterek ;) tzw. suczy dziewczyna ładna ale skromna spokojna i dobra ma przesrane ze swą urodą bo wiecznie jakiś drań się znajdzie który ją skrzywdzi i wykorzysta

Gość gość
ten z góry dobrze gada polać mu