Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąd Najwyższy USA zniósł zakaz małżeństw homo w całym kraju. Sodoma nadchodzi

Polecane posty

Gość gość

Znów będą legalne w Kalifornii i zaraz posypią się pozwy do poszczegolnych stanów o legalizacje, zakazy stracą waznosc wobec postanowienia SN który stwierdził, ze zakaz zawierania małżeństw osob tej samej płci jest niezgodny z piątą poprawką do konstytutcji.

Gość gość
żebyś wiedział że nadchodzi sodoma gomora co za czasy!!!

Gość gość
niedługo będzie więcej gejów i lesb niż tych normalnych :( wartości rodzinne coraz mniej znaczą w dzisiejszym świecie

Gość gość
Oj zebyscie sie nie zesrali. W Holandii czy Belgii są legalne od ponad 10 lat, od kilku lat w Norwegii, Szwecji i jakos tragedii narodowej nie ma, ludzie zyją normalnie. To wszystko jest nie na ręke jedynie katolom i klerowi, ktory traci kontrole nad ''wiernymi'' i nie moze im pierdo lamento wbijac do glowy. Proponuje zając się wlasnym zyciem a nie wpierdalac innym. Chcą brac sluby to niech biorą, chooj wam do tego 🖐️

Gość gość
dzięki za wypowiedż o tak wysokim stopniu kultury

Gość gość
nasrać to ja mogę tobie cioto w ten pusty łeb lew lwa w d*pe nie r***a zyrafa żyrafy nie posuwa tylko człowiek taki z*****y wynaturzony żyć jak należy !!!!! a nie r****ć się w odbyt !!! pieprzona demokracja winna temu i j****y kapitalizm zło które się rozprzeszczenia po całym świecie !!!

Gość gość
nic z tego dobrego nie wyjdzie zobaczycie za kilkanascie lat

Gość homoseksualista :)
nie dość że homofoby to jeszcze tyle w was agresji :) Jezus powiedział: „Miłujcie się wzajemnie, tak jak Ja was umiłowałem” więc miłujmy się bez względu na płeć. Z Bogiem kochani bracia i kochane siostry:)

Gość gość
jeśli odnosisz się do Ewangelii to w NT wyraznie pisze że wielkim grzechem jest współżycie osób tej samej płci, poczytaj

nie odnoszę się do ewangelii bo mimo wielkich starań Ducha Świętego nie udało mu się ochronić świętej księgi przed zakłamanym słowem ludzkim. Odnoszę się do tego co sam Jezus Chrystus mówi do mnie! A Jezus kocha nas wszystkich bez względu na naszą orientacje! Jest jak matka która kocha bezwarunkowo wszystkie swoję dzieci!! Jezus kocha gejów!!!

Gość gość
Ja czekam tylko by samotni mężczyźni mogli w naszym kraju bez przeszkód adoptować dzieci by zostać ojcami bo te kobiety co coraz gorsze.

Gość gość
to prawda Jezus kocha gejów tak samo jak kocha hetero jednak seks osób tej samej płci jest wielką krzywdą dla Boga

I tu jesteś w błędzie Drogi Bracie!! Bóg cierpi kiedy jego dzieci cierpią, ale nie kiedy te się radują!

Gość gość
Ewangelia bracie Nowy Tstament, Listy poczytaj to pogadamy

Boga w to mieszacie? Bóg wyraził się jasno. " Aby mówić o małżeństwie należy wrócić do początków, kiedy to w raju stworzył Bóg pierwszą parę małżeńską Adama i Ewę. Czytamy o tym w pierwszej księdze Biblii (1 Księdze Mojżeszowej BW, Księdze Rodzaju BT). "I tak mężczyzna dał nazwy wszelkiemu bydłu, ptakom powietrznym i wszelkiemu zwierzęciu polnemu, ale nie znalazła się pomoc odpowiednia dla mężczyzny. Wtedy to Pan sprawił, że mężczyzna pogrążył się w głębokim śnie, i gdy spał wyjął jedno z jego żeber11, a miejsce to zapełnił ciałem. Po czym Pan Bóg z żebra, które wyjął z mężczyzny, zbudował niewiastę. A gdy ją przyprowadził do mężczyzny, mężczyzna powiedział: Ta dopiero jest kością z moich kości i ciałem z mego ciała! Ta będzie się zwała niewiastą, bo ta z mężczyzny została wzięta. Dlatego to mężczyzna opuszcza ojca swego i matkę swoją i łączy się ze swą żoną tak ściśle, że stają się jednym ciałem." (Rdz 2:,0-24 BT; por. 1 Mojż 2,20-24 BW) Taki model małżeństwa (jeden mężczyzna i jedna kobieta) stworzył Bóg. Pobłogosławił go, jak czym czytamy w pierwszym rozdziale tej księgi. "Po czym Bóg im błogosławił, mówiąc do nich: Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, abyście zaludnili ziemię i uczynili ją sobie poddaną; abyście panowali nad rybami morskimi, nad ptactwem powietrznym i nad wszystkimi zwierzętami pełzającymi po ziemi." (Rdz 1,28 BT) "

Gość rtfgk
Biblia zakazuje aby facet seksil sie z drugim facetem,jest to napisane wyraznie. Natomiast osobiscie nic do nie mam ^^. wrecz przeciwnie :Dlubie ich.

W oczach Boga każdy katolik, muzułmanin, judaista czy jest hetero czy gejem, dobry i zły czy nawet papież jest gówno warty. Nie liczcie na nic nędznicy. Niszczę was wszystkich.

Gość gość
a co Was to obchodzi? Przeceiż Wy sie nie musicie żenic z osobami tej samej płci, nikt Was nie zmusza. zajmijcie się sobą, od innych sie odwalcie!!! Typowe Polaczki!!!!!

Gość gość
zmusza nie zmusza ale nie chę żeby koło mnie mieszkali panowie po ślubie a moje dizeci m usiały to oglądać.

Gość gość
USA jak zwykle postepowy kraj nie to co polska watykanski zascianek pingwinow

Gość gość
związek - tak, ale małżeństwo to już przegięcie, niszczenie tak długiej i pięknej tradycji dla widzimisia 1% społeczeństwa, żałosne

Gość pedałów jest tyle co schizofre
ników , czyli ok. 1 %

Gość pseldonim
ty wyżej sam masz coś z beretem :O co ma wspólnego choroba psychiczna z gejostwem :O

Gość baranekk...
od parunastu lat sąd lekarzy nieznaczną przewagą glosów ustalił , że ...gejostwo nie jest chorobą psychiczną :D ;) :classic_cool: i taki jest związek z tym wszystkim , co uwarzane było przez tysiąclecia za jednak CHOROBĘ

Gość baranekk...
..żane :classic_cool:

Gość gość
tera rzondzom światem dzieci kfiaty, piepszyli sie za młodu z kim popadnie to i majom popjepszone ómysły na starość bo czym skoróbka.....

Gość pseldonim
porównanie do schizofrenii jest nie na miejscu i tyle w temacie

Gość baranekk...
ooooo wlaśnie , cos ftym jest , bo one nie wiecom tera jak kiedyś piły te perfumy ....z kim tyo było czy z panią sprzatajacą , czy z psem zlizujacym :classic_cool:

Gość baranekk...
ilościowe ( podobne ) i jakościowe a nawet kiedyś traktowane podobnie ;( czyli temten jeden procent jest zupełnie pomijany , a ten jeden procent stanowi prawa dla większości