Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama lipcowa

KUPILAM WOZEK ZA 3TYS BEZ WIEDZY MĘŻA

Polecane posty

i wkurzyl sie na mnie, ,ze sama po niego pojechalam i sama wybralam:(, a jak sie dowiedzial za ile to juz wogole sie nie odzywa, chyba pojade go oddac, bo umawialismy sie wczesniej,ze kupimy wozek do 2 tys, ale tak bardzo mi sie spodobal...

Gość gość
słabe prowo 2/10 ;)

wiem,ze tu jest duzo tematow prowo, ale to prawda:) wozek mi sie bardzo podoba, jemu tez ale nie za takie pieniądze, chce go przekonac by zostal ten wozek jak wroci z pracy

Gość gość
a konkretnie jaka marka i nazwa jest tego wózka >?

dzwonilam do niego juz 4 razy i nie odbiera, dam sobie spokoj, poczekam az wroci

XLANDER XMOVE, jest sliczny, moze jak go zobaczy, ze sa do niego dodatki to zmieni zdanie, jeszcze jest w samochodzie w razie czego

Gość 12345gość
hejka, mam taki wozek, myslę,ze jak Twoj mąz go zobaczy przejdzie mu złosc:) super sie sprawuje, bardzo polecam:)

Gość gość
przepłaciłaś na allegro można kupić ze wszystkimi dodatkami za 2300 :P

Gość gość
Ja tez taki mam i nowy kupilam za 2 tys. Najpierw się dowiedz ile one kosztuja

Gość gość
jaj nie urywa, Ja kupilam Bebetto Luca za połowę Twojej ceny, mój też jest śliczny i jestem bardzo zadowolona

nieprawda, identyczny jak moj jest najtańszy po 2800, ale chcialam z bliska obejrzec i +przesylka to mala roznica,ze przeplacilam:)

Gość gość
też zamierzam kupić ten wózek, i z wszystkimi bajerami na allegro można go upić za 2,5k. powinnaś się wkurzać na siebie, że tak przepłaciłaś.

no to przeplacilam, ale moj ma fotelik, nosidelko, oslonkę od robakow i inne, najbogatsza wersja, wiem ze golasy sa po 1800zł:)

Gość penny_laneee
za 3 koła to można mieć maxi cosi murę a nie jakiś x lander :D

Gość gość
poza tym nie wiem czy widziałaś wnętrze gondolki od xlandera - jak dla lalek barbi albo karzełków :o imho, to jedne z najmniejszych gondol.

widziałam, bo przecież kupiłam ten wozek:) poza tym, sprawa już się wyjasnila, maz jak zobaczył zmienił zdanie tylko pozostała mała zlosc, ze sama to zalatwilam a taki wozek kosztuje mniejwiecej tyle wiec nie przeplacilam:D, na ceneno idento jest po 3450:) wiec następnym razem jak nie wiecie to nie piszcie, że taki chodzi po 1800zL pewnie zazdrośnice się zleciały:D tyle ze ja biedna nie jestem i nawet jakbym przepłaciła to co z tego???

Gość smakoszka z wawki
bo te wozki wlander xmove nie sa takie same:)ja mam taki za ponad 4000 to mi zaraz wmowia ze 2 tysie przeplacilam idiotki:D ale biedne mamuśki z wozkami za 500zł nie maja o tym pojęcia

Gość gość
O matko, ludzie kupują samochody za 200 tys. budują domy za pół miliona i robią sobie cycki za 20 tys. to co to takiego kupić wózek za 3 tys? Niejedna z mam ma droższe sprzęty w domu typu pralka, telewizor lodówka, niż ten wózek. Wielkie mi halo o nic.\ Wiadomo, że nie warto szaleć i ubierać dziecko w butikach projektantów, ale taki wózek, to dla mnie żaden luksus. Sama miałam tańszy, bo akurat spodobał mi się model, który nie kosztował kilka tys. ale nie uważam 3 tys. za sumę nierealną do zdobycia, zawsze można zarobić, odłożyć.

Gość gość
beznadziejny ja mam ouinni moode to dopiero wuzek dalam 3 600

Gość smakoszka z wawki
dla biedoty z kafe 3tysie to kupa kasy:D

Gość smakoszka z wawki
przecież ona nie napisala,ze wydala majątek:D

Gość gość\
ale "żali się" jakby to była fortuna

Gość gość
ja ponad 5 lat temu kupilam wozek za 1tys euro.ale ten twoj wozek to serio ale mnie sie nie podoba.obrzydliwy jest.

Gość gość
zgodze sie z gosciem powyzej :) Ja mam w domu inne drozsze rzeczy i jezdze na wczasy do Meksyku a wozek kupilam taki do 1.500tys i nie chcialam wydawac wiecej jesli chodzi o wozek :) I wcale nie jest gorszy od innych i wmniare dobra marka :)

nie zalę, tylko,maz miał na początku za mi zle,ze sama najpierw mowilam,ze wozek do 2 tysi a kupiłam za 3tys i parę groszy:) ale spokojnie stać nas na taki wozek, już pisałam wkurzyl się ze sama pojechałam i mi dogryzł z tą ceną, a to nie o cene się rozchodzi:)

Gość gość
hehe wozek za 1000eur tylko bym kupila w przypadku zarobkow 15.000+ eur na miesiac

Gość Jaśnie Pan Paweł
Kobieto, Ty wiesz ile za taką kwotę można by kupić zgrzewek Tyskiego? Są tacy co by od razu chwycili za młotek.

jejku nie oto chodzi, kto co ma i za ile:) moja lodowka jest drozsza od wozka:D, bo za 5tys:) jak już tak chcecie

Gość gość
5 tys na lodowke to jeszcze ok ,ale to lodowka a nie wozek :) A z reszta wozek tez nie jest taki drogi ,tylko ja bym akurat tyle nie dala i jeszcze za ten model .