Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co sie pytaja na porodówce

Polecane posty

Gość gość

o co się pytają w szpitalu przy porodzie? Wykształcenie a męża tez chłopaka ojca dziecka? Co dokładnie?

Gość gość
tak wyksztalcenie, jaki zawod, podstawowe dane

Nie wiem czy tak jest wszędzie,ale napiszę jak było u mnie. Chodziłam do szkoły rodzenia przy szpitalu. Na pierwszym spotkaniu była robiona ankieta która potem trafiała do szpitala gdzie sie rodziło. Ta która nie chodziła do szkoły rodzenia wypełniała to samo w szpitalu. A pytania dotyczące ojca to - imię / nazwisko , wiek,wykształcenie , zakład pracy . A na temat matki to - wiek,wykształcenie,zakład pracy , waga, czy palisz/pijesz/bierzesz inne używki + wyniki + karta ciąży.

Gość gość
a do czego wykształcenie i zawód im potrzebny? Pytają czy się w ciagu roku było za granicą, jakie leki w ciązy się przyjmowało, czy jest się uczulonym n coś, potem na sali położna pytała czy zgadzam sie na pobranie krwi pępowinowej.

u mnie si ejeszcze pytali czy w ciągu roku byłam u dentysty i fryzjera. AA i jeszcze o warunki chyba materialne al;e nei pamitam

Gość gość
własnie po co im informacja jakie ja i ojciec dziecka mamy wykształcenie. Bez sensu

Gość yukki
oczywiście pytali o to co wypisane, ale ja przyjechałam już z gotową akcją porodową więc dokańczałam tą ankiete już na porodówce. Pamiętam tylko jedno pytanie: data ślubu? a ja na skurczu pytam inteligentnie : czyjego ślubu? I jeszcze mnie zapytała jak dawno miałam robiony tatuaż.