Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O wrozbiarstwie kto wie?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie: Jak prawdziwe, te z powolania wrozki, potrafia tak dobrze przewidziec przyszlosc? Przez energie? Kto mi to sensownie wytlumaczy,skad one biora ta wiedze? Nie piszcie o szatanie itp

Gość gość
Podbijam!!

Gość gość
Kto sie sensownie wypowie?

ekhm ciekawe że w gazetach nie ma non stop artykułów o tym ze wróżka np wygrała w lotka

Gość gość
niektore osoby jasnowidzce maja wglad w taa zwana ksiege Akaszy w ktorej to zapisane sa wydarzenia przeszle czy przyszle kazdego czlowieka. Ten dar posiadal zakonnik Czeslaw klimuszko.przedwojenny jasnowidz Stefan Osowiecki.Obecnie Krzysztof Jackowski. Wrozki w wiekszosci posluguja sie kartami tarota i innymi, Ja do wrozek na dzien dzisiejszy ustosunkowana jestem sceptycznie.

Gość gość
Sa osoby ktore posiadajA tzw szosty zmysl, osobiscie znam kilka Takich. Nie ma w tym nic dziwnego ani magicNego, po prostu takie osoby urodziły sie z bardziej wyksztalconymi mozliwosciami mózgu ( przeciętny człowiek wykorzystuje ok 8, 9 procent możliwości swojego mózgu a takie osoby trochę wiecej. Natomiast na komercyjne wróżki radzę dobrE uważać, to nikt inny jak dobry psycholog znający sie na technikach manipulacyjnyxh i tzw " cold reading" nie chce nikomu robić antyreklamy ale jest taka sławna wróżka kalinowska, to najlepszy obserwator i psycholog w tej branzy, stad ma tylu fanów, ale mi udało sie ja zdemaskowac.

Gość gość
ale jasnowidzace tez sie zdazaja.kiedys byla w ezo jasnowidz amina.mysle ze miala ten dar. elzbieta nowalska ktora za pomoca pisma automatycznego porozumniewa sie z druga strona. ciekawy jest fenomen tamary jermakowej uznawanej za najwiekszy fenomen xxi wieki w dziedzinie jasnowidzenia.potrafi porozumiec sie z bytami ktore odeszly,ciekawy byl artykul w pewnym periodyku o ludziach kretach zyjacych w jaskiniach na poludniu polski z nimi to udalo jej sie skontaktowac.. do goscian chodzi o ewe kulejewska albo osobe o podobnym nazwisku... obecnie do wrozek jestem nastawionasceptycznie.z przeznaczeniem nie wygra

Gość gość
ale jasnowidzace tez sie zdazaja.kiedys byla w ezo jasnowidz amina.mysle ze miala ten dar. elzbieta nowalska ktora za pomoca pisma automatycznego porozumniewa sie z druga strona. ciekawy jest fenomen tamary jermakowej uznawanej za najwiekszy fenomen xxi wieki w dziedzinie jasnowidzenia.potrafi porozumiec sie z bytami ktore odeszly,ciekawy byl artykul w pewnym periodyku o ludziach kretach zyjacych w jaskiniach na poludniu polski z nimi to udalo jej sie skontaktowac.. do goscian chodzi o ewe kulejewska albo osobe o podobnym nazwisku... obecnie do wrozek jestem nastawionasceptycznie.z przeznaczeniem nie wygra

Gość gość
w swoim czsie ogladalam telewizje EZO..podobal mi sie wrozbita Rodin mimo jego wypowiedzi ktore kaleczyly poprawna polszczyzne,poslugiwal sie kartami tarota karty podobno diabelskie ,ale wiele osob potwierdzilo trafnosc przepowiedzianych wydarzen.. Wspomniany pan potrafil swoimi wypowiedziami podniesc wiele osob na duchu ktore byly w trudnej sytuacji zyciowej ,podobno teraz zalozyl wlasna telewizje. ja u wrozki bylam 2 razy pani miala dar po babci.wrozyla kartami cyganskimi..to co przepowiedziala sprawdzilo sie choc nic nie wiedziala o mnie.... dziwne bo za swoja usluge brala jedynie tyle co karty powiedza......... obecnie z uslug tych osob nie korzystam programow nie ogladam.... uwazam ze kazdy ma do przerobienia w zyciu jakas lekcje wyznaczona przez Pana Boga i nalezy sie z tym pogodzic Wiem teraz ze wrozac ,wywolujac duchy otwieramy sie na zlo, zapraszmy duchy.inne byty