Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewczyny w długich włosach są ładniejsze?

Polecane posty

Gość gość

jak wyzej :) p.s. byłabym bardzo wdzieczna jesli byscie weszli w link http://www.przyszlosczwsb.pl/kasixx19 dla was to tylko chwilka a ja dzieki temu moge zdobyc stypendium, z góry bardzo dziekuje :)

Gość Emilka212112312
nie koniecznie. ja mam akurat długie bo mi pasują ,ale niektorym kobietom ładniej w krótkich włosach

Gość gość
ehh mi sie tez wydaje ze w krotkich mi ładniej, w długich mam wrazenie ze mam taka przytłoczona twarz;p nie wiem jak to nazwać;p chociaz inni mi mowi ze w dlugich mi lepiej, nie wiem czy obciac czy nie ;p

Gość gość
właśnie wielu kobietom się wydaje, że ładniej jest im w krótkich włosach. Mężczyźni jednak wolą dziewczyny o długich włosach (na głowie - na wszelki wypadek zaznaczę :) )

Gość gość
hehe ;p moj chłopak tez mi tak mówi;p juz nawet nie chce słuchac ze chce obciąć włosy ;p może cos w tym jest;p moze to dlatego ze juz mi sie znudziły moje włosy, niedawno pocieniowałam ale znowu wieje mi nudą;p lubie czesto zmieniac fryzure;p

włosy wcale nie muszą być długie. Mają być pięknie wypielęgnowane,a fryzura pasować do twarzy i sylwetki :) Cytuję: Mężczyźni jednak wolą dziewczyny o długich włosach. a kto tak twierdzi? Diabeł tkwi w szczegółach - wolą DZIEWCZYNY w długich włosach. Jak się już nie jest dziewczyną, to nie koniecznie. Zależy co komu pasuje. Czasem widuję kobietę 50 + z warkoczem,ale nie wygląda to zbyt ciekawie :p