Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawełek_23

Czy w psychiatrykach jest dostęp do internetu ?

Polecane posty

Gość pawełek_23

?

Gość maja ponoc wi fi
ale jak Cie pasamprzypna to raczej nie skorzystasz

Gość gość
jak widzisz po tym forum-tak

Gość pawełek_23
od poniedziałku ide tam na miesiąc i sie zastanawiam co ja bede tam robił bez neta jak nie ma ?

Gość gość
a gdzie idziesz? Tworki?

Gość gość
a z jakiej okazji ?

Gość pawełek_23
nie ja w gdańsku na srebrniki

Gość oddzialowa S..W
to jest szpital...a nie dom wczasowy..!!! masz okrelsony regulamin...zapewne ostrzejszy niz na zwyklym oddziale...to nie jest tak ze lezysz caly dzien i gnijesz....tam sa czesto kontrole...nie ma samowolki...nie ma gniazka z pradem,do lazienki idzie z toba opiekun... masz scisly plan dnia i terapię... Szpitalnego kompa napewno nie ma bo 90% pacjentow nie wie jak go uzyc... swojego tez napewno ci nie pozwolą miec... tam tez sie lecza ludzie z uzaleznien i foobi/... masz byc u nich i skupiony na leczeniu......a nie masturbowac przed laptopem

Gość pawełek_23
bez komputera robie sie agresywny on tam musi być :D

Gość gość
pewnie idziesz do psychiatryka bo jestes uzalezniony od kompa i netu..

Gość fatamo fatmo fatamorgana
jst ,możesząć klapka i kuopić sobie modem playa na karte tudzież abonament ,na karte 19 zł -styka na 2-3 dni ,jak nie słuchasz muzy czy nie ściągasz plików to i na tydzień ,karta 19 ,modem- 10( allegro używ) do 100 wypas nówka w salonie

Gość pawełek_23
nie mam schizofrenie, ale tam musi być komputer z interenetem bo zwariuje ! przemek, a gdzie ty jestes ze masz komputer ?

Gość gość
o kutfa,kasa z moich podatków idzie na kompy dla psychicznych?

Gość gość
przemek jest lekarzem w psychiatryku

lapka* może ! wiem bo mój brat był i przynosiłam mu lapka ,tylko po 22 koniec imrezy ,oddziałowa zabiera do 7 rano,no chyba że to oddział dla kryminalistów -bo i takie w owym szpitalu sa.

Gość pawełek_23
mam laptopa z T mobilem myślicie, że będe mógł go wziąć ?

Gość gość
troche to dziwne gdyby byl, chyba ze to jakis oddzial dla "łągodnych" przypadków

29.06.13 [zgłoś do usunięcia] oddzialowa S..W to jest szpital...a nie dom wczasowy..!!! masz okrelsony regulamin...zapewne ostrzejszy niz na zwyklym oddziale...to nie jest tak ze lezysz caly dzien i gnijesz....tam sa czesto kontrole...nie ma samowolki...nie ma gniazka z pradem,do lazienki idzie z toba opiekun... masz scisly plan dnia i terapię... Szpitalnego kompa napewno nie ma bo 90% pacjentow nie wie jak go uzyc... swojego tez napewno ci nie pozwolą miec... tam tez sie lecza ludzie z uzaleznien i foobi/... masz byc u nich i skupiony na leczeniu......a nie masturbowac przed laptopem xxx oddziałowa ale chyba z kiblów na pkp ,są gniazka , okna często bez krat , i właśnie jest nieco jak na koloni , tylko zależy jaki oddział i z jakim schorzeniem tam trafiasz ,napisz więcej to ci naświetlę

Gość gość
pawełek 23 nie słuchaj przemka22 oni dali mu tam klocki i żetony z pokemonami a potem wmówili że to net jest chłopak uwierzył i sam widzisz co się dzieje:classic_cool:

Gość gość
tylko jakby przemek sie kontaktował ?

schizofremie jaką ? bo są różne a to ważne , mój braciak też miał schizofrenie i to paranoidalną i lapka miał i fona i pepsi soki ,pizze mu przywoziłam ,wychodził na pole (dwór) było to w kraku w kobierzynie ,polecam szpital ,dobrzy lekarze , nie pracują za karę :)

Gość pawełek_23
w ogóle oni są p******i ja jestem zdrowy, a wmawiają mi, że niby kogoś pobiłem, ale ja sie tam wkurze to naprawdę może sie cos stać szczególnie jak nie będe miał neta i gier.

Gość pawełek_23
tez niby mam paranoidalną...

Gość jawiemlepiejzdoswiadczenia
Nie ma internetu! Bedziesz się nudził jest tylko telewizor no neta możesz miec ale w telefonie swoim.jest pin pong i radyjko,rowerek stacjonarny do ćwiczeń,gry planszowe,ksiazki,gazety.i tyle:P wcale nie prawda do kibla idzie się samemu,kontrole są 2 razy w tygodniu.A lekarze w psychiatrykach nie umieja leczyc i czesto myla chorobe np.w moim przypadku mialam depresje a ci mowia ze mam zaburzenie schizotypowe;/ zaraz napisze jak wygladaja dni w psychiatryku.

Gość pawełek_23
ja bez neta i gier robie sie agresywny moge tam kogoś uszkodzić szczególnie, że nie jestem mały tylko waże 100kg.

no chyba ze mam to i to w co bardzo wątpię.dobra nieważne. Dam ci taka rade,ale pamiętaj ona jest bardzo wazna!Kiedy ordynator,z lekarzem i psychologiem beda chodziły w czasie wizyt po salach i beda ci sie pytaly jak sie czujesz,to nigdy nie odpowiadaj ze ,,dobrze''(one maja to zakomunikowane w głowie tak,ze jesli pacjent tak mowi to sie nie czuje najlepiej) odpowiedz np.,,lepiej'' albo cos podobnego. A jak wygląda dzień w szpitalu,poczytaj w necie,a wogole zalezy od odziału...

Gość pawełek_23
ale co z tym internetem ? wezme laptopa z t mobilem to mi go zabiorą ? to przecierz ja ich tam zap*****le jak mi zabiorą mojego laptopa !

No zrozum ze nie mozesz miec laptopa z netem,bo nie wolno zadnych sprzetow miec! wyjatek stanowi telefon z netem,ale na noc zabieraja! Czlowieku to jest twoje uzaleznienie,wiec od tego musisz sie leczyc!

Gość gość
suabe prowo 😴

jak przyjdzie cie ktos z rodziny odwiedzic to powiedz zeby przyniesli ci laptopa i wtedy sobie zagrasz przez te kilka godzin.....jeju czlowieku przezyjesz....:)