Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielka184cm

Niskie kobiety nie powinny być z facetami powyżej 185cm

Polecane posty

Gość singielka184cm

Bo przez takie kurd*pelki my,wysokie dziewczyny jesteśmy same.Nie mam kompleksów z powodu mojego wzrostu ale wkurza mnie jak widzę wysokiego przystojnego faceta który ma powyżej 190 z kobitką 150 cm i w dodatku na szpilkach!

Gość singielka184cm
Wiem ale wkurza mnie to!

Gość Dłuna
Nie no bez przesady nie ma takich niskich kobiet które mają 150 cm w szpilkach :) Najwięcej jest kobiet średniego wzrostu koło 160 cm no i wielu jest facetów pow 180 cm, może dlatego Ci się tak wydaje.

Gość gość
to są skutki wygórowanych wymagań kobiet. Dziś nawet kobieta 150 cm chce takiego powyżej 185 cm a tego co tyle nie ma uważa za gówno i nieudacznika.

Gość singielka184cm
Wysoka kobieta ma tak samo przechlapane jak facet-kurd*pel taka jest prawda.

Gość singielka184cm
Kilka miesięcy temu poznałam faceta z przystojną facjatą ale niestety niższy ode mnie więc z poważnego związku nic z tego bo wyglądałoby to komicznie.

Gość gość
:) No i bardzo dobrze, ze tak jest żyrafo jedna! Ja mam właśnie 150cm i męża 187cm. Zawsze miałam wysokich facetów, bo oni wiedzą, że "małe jest piękne" :) Mogłam przebierać w zainteresowanych mną chłopakach do woli! Zresztą to nie wzrost jest problemem, a raczej ty sama, skoro nikt się tobą nie interesuje :/

Gość gość
jestem raczej z tych mniejszych i dla mnie KAŻDY facet jest duży ;) ( mały żart) ok taki koło 170 jest idealny ;) 🌻 😘 kiedyś spotykałam się z kimś powyżej 180 - myślałam o tym że podczas całowania strasznie musi boleć go kręgosłup :):):) a poza tym jaki pisze fiku miki - miłość nie patrzy na centymetry

Gość Dłuna
Tak czułam, że jakaś idiotka zaraz zepsuje topik by się dowartościować. Szczęśliwa mężatka by nie pisałą do kogoś "żyrafo"

Gość gość
fiku miku - przepraszam za błąd w nicku ;)

Gość gość
ja mam 162 i też nie jest fajnie

Gość gość
Dłuna Tak czułam, że jakaś idiotka zaraz zepsuje topik by się dowartościować. Szczęśliwa mężatka by nie pisałą do kogoś "żyrafo" a kobieta bez kompleksów by nie pisała o niskich kobeitach "kurd*pelki"

Autorko to, jestes sama nie jest wina jakis niskich bedacych w zwiazku z wysokimi :-)

Gość gość
To ty właśnie jesteś idiotką autorko!!! Czepiać się niskich kobiet, że mężczyźni je wolą i przez to jesteś sama?! Jesteś sama, bo to raczej wina tego jaka jesteś, a nie ile masz wzrostu!

Gość singielka184cm
Oj zabolało,zabolało :)

Gość singielka184cm
Bóg wam nie dał nie tylko wzrostu ale i rozumu :)

Gość rousi
spadaj zazdrosnico moze cie to wkurzac:) moj facet ma 193 ja 154 i nikt mi nie zabroni z nim byc bo takie jak ty maja problem:P Mój z resztą mowi ze wlasnie takie jak ja sa najlepsze. w sumie wiekszosc moich facetow była wysoka. nie mam nic do wysokich kobiet ale tego typu teorie sa załosne kazdy ma prawo byc z kim chce. masz pecha:P

uwielbiam grać ludziom na nerwach, zwłaszcza jak nawet nie muszę się starać :D

Gość brzydki ale inteligentny
A ja bym chciał taką wysoką dziewczynę :)

Gość gość
No to zabroń facetom oglądania się za filigranowymi dziewczynami bo to chyba raczej faceci je podrywają?:D

Gość olga123123
oj nie przesadzaj wysokie też lubią ;)

Gość Ronaldinio
No to niezle cie zaatakowalo stado kurdupli bo powiedzialas prawde. a prawda jest taka jaka jest, może i faceci wam tak mowia ze male piękne itd. ale każdy i tak by się obejzal za taka 180cm.. takie sa najlepsze, najgorętsze, maja najdluzsze nogi! A jak ktoś ma niska samoocenę i woli z karlem to robic a karzel mu jeszcze wierzy w te bzdety ze on tak woli a nie ze nie mogl sobie innej znaleźć to wierciedalej..

Gość Ronaldinio
tak musiało być gdy wikszosc po prostu z nich jest niska a mierzy wlasnie w takich 18-190.. ze te większe będą sfrustrowane bo wbrew pozorom tychfacetow wysokich nie jest az tak duzo

Gość gość
Karzeł to tylko tobie pozostał, bo żaden normalny nawet splunąć nie chce :D

Gość gość
Ty kobyła, to zrób na złość nam niskim i weź się za facetów 160 i będzie gitara, równowaga w przyrodzie zachowana. Złość piękności szkodzi, chociaż umówmy się uroda mutantów jest dyskusyjna, no ale ratuj co się da i uśmiechaj się miast wkurzać.

Gość gość
e tam , ja sama jestem niska -160 cm, ale nigdy nie patrzyłam, na to ile wzrostu ma facet!!!! wiem, ze dla autorki postu to ważne, skoro sama jest wysoka, ale dziewczyno, wierz mi, wzrost nie może przekreślać związku!!! mam dobrą koleżanke, mężatkę, dwoje dzieciaczków, a mąż-super facet, ale-o głowę od niej niższy!!! a naprawdę jest bardzo ładna ta koleżanka, pewnie nie jeden sie na nią oglądał, a wybrała właśnie jego-Mareczka, super się dogadują, nie jest dla nich problemem wzrost! my, jako znajomi, wiadomo,coś tam uszczypliwego czasem im napomkniemy w żartach, to oni od razu podchytują temat, ona go przytula, glaszcze po głowie, i mówi do niego-"moje maleństwo"-naprawdę wzrost nie jest ważny, tylko to ,ćo Ty masz w głowie...musisz sie przełamać...pozdrawiam i miłości życze :)