Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham ucieczkę w sen.

Nienawidzę mojej matki za to że mnie wydała na ten straszny świat w..

Polecane posty

biednej rodzinie. Co ona myślała że się wybije, przecież to wszystko mamy zapisane w genach. Mam dość

Gość Angel_Dreams
Hmmm, każdy ma powód istnienia, nawet Ty. Może dzięki Tobie, ktoś przeżyje, lub uratujesz kogoś? Też tak kiedyś miałam, myślałam, że moje istnienie jest bezcelowe. Tak krótko mówiąc, los robi sobie ze mnie jaja =,= Ale wiem, że jeszcze kiedyś się wszystko wyjaśni. Więc nie rób głupot, taka wiesz, rada ode mnie. Tak na marginesie, to chyba aż tak biedna nie jesteś, skoro masz komputer? ;P

Ale bogata też nie. Tak żyje żeby komuś uratować życie, a co jak ta osoba wolałaby umrzeć a ja jej pomogę :O żyje bo moi rodzice dali się podejść popędowi jak zwierzęta i tyle :O straszne to

Gość gość
moi rodzice pochodza ze wsi, mhysleli ze jak sie wyedukuje to cos osiagne a jedyne co osiagnelam to depresje i nerwice:)

Gość Angel_Dreams
Kurczę, w tym temacie to już tylko żyletek brakuje ;o No, ale nie którym dobrze na tym świecie (zazdroszczę) i taka osoba była by wdzięczna za ocalone życie... Dobra, wmawiam to sobie od dwóch lat, żeby się pocieszyć =,= Gdzie moja żyletka -,-"

Gość gość
Kiedys ktos mi powiedzial: Swiat bylby duzo piekniejszy bez ludzi... No ale skoro juz tu jestesmy, to trzeba dac z siebie wszystko i nie obwiniac innych o to, ze jest mi zle, Zycie trzeba szanowac i zrobic wszystko, aby byc szczesliwym...nie krzywdzac innych.

Gość też mam lipe :D
Ale j***ć żyletki :*

Gość Angel_Dreams
Skoro już tu jesteśmy, to ja sobie strzelę w łeb, kogo ja chcę oszukać, za słaba psychicznie jestem :/ Ludzie mogli by być dla siebie mili, a nie wieczne kłótnie, wojny, nie można wyjść bezpiecznie na ulicę, bo jakiemuś frajerowi się nudzi i myśli sobie ,,A, zabiję sobie kogoś... Będzie zabawnie" , dlatego zawsze będę powtarzać: Ludzie są głupi, popier***ona rasa -,- Oczywiście nie wszyscy.

Gość gość
Angel dream: Ludzie sa jacy sa i nic na to nie poradzisz..zajmij sie soba, skoncentruj sia nad swoim zyciem, celem, marzeniem. A ja mam gdzies, ze inni sa niemili, ze tocza wojny ze soba, nie zaglebiam sie - szkoda zycia i czasu! Obojetna:)