Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asd90

Inny sposób na kontakt z osobą na fb

Polecane posty

Gość asd90

Witam, mam pewien problem związany z facebookiem i kontaktem poprzez niego. Czy znacie jakieś sposoby, aby osoba, której nie mam w znajomych (właściwie to nie mam w ogóle tam konta i chcę się kontaktować poprzez konta fikcyjne) dostała/przeczytała moją wiadomość? Dowiedziałem się ostatnio, że wiadomości trafiają do folderu 'inne', do którego mało kto zagląda. Z jednego konta wysłałem tej dziewczynie wiadomość, lecz jest nieodczytana, próbowałem też wysłać zaproszenie do znajomych z dwóch kont (fikcyjnych oczywiście), lecz też nie przyjmuję zaproszeń. Zależy mi tylko, aby odczytała wiadomość, bo i tak mnie nie zna, aczkolwiek jest szansa, że kojarzy. Jest jakaś szansa na inny kontakt? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc, bo nie ogarniam tego portalu.

Gość gość
Dodaj ją do znajomych i napisz wiadomość.

Gość asd90
Przecież napisałem, że nie przyjmuję zaproszeń od nieznajomych, bo wysłałem z dwóch kont już.

Gość gość
To jedyne wyjście to chyba pisać wiadomości aż do skutku. Ew. napisać do jej znajomych, do kogoś i zapytać, czy by nie mógł powiedzieć jej, żeby przeczytała.

Gość gość
to załóż prawdziwe konto i dodaj ją do znajomych najpierw

Gość asd90
Chyba za duży przypał bym zrobił pisząc jeszcze do jej znajomych lub wysyłając wiadomości do skutku. Stworzenie prawdziwego konta też raczej nie wchodzi w grę, bo nie jest mi one potrzebne do niczego. A czy jest już wprowadzona ta opcja płatnego wysyłania wiadomości do nieznajomych?

Gość gość
jakie platne wiadomosci?

Gość napisz jej na tablicy
:P

Gość asd90
Nie wiem jak się to dokładnie robi, bo nie widzę takiej opcji, więc raczej ma to zablokowane :/ Co do płatnych wiadomości, to coś takiego miało być wprowadzone. Wpisz płatne wiadomości fb w wyszukiwarce i będziesz miał.

Gość gość
Niektorzy ustawiaja opcje: nie przyjmuj wiadomosci od nieznajomych. Wtedy "jak w poleceniu" nie mozesz jejwyslac wiadomosic

Gość gość
kja mysle,ze jestes jakims okropnym natretem i nagabywaczem :O oby laska cie zglosila na policje za takie nękanie :O 🖐️

Gość asd90
Żaden nagabywacz i natręt. Po prostu zależy mi na kontakcie z nią. Z drugiej strony może to tak wyglądać i dla niej i to będzie chyba najgorsze.