Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *BLE BLE*

Jestem pierwszy dzień na wakaciach :)

Polecane posty

Gość *BLE BLE*

jest całkiem fajnie :)

Gość od jutra...
ile masz tych wakaci

Gość gość
On ma wakacje cały rok nie uczy się nie pracuje

Gość gość
Hi hi loooser napisał ze jedzie do babci i sam sobie odpisał no to fajnie

Gość Marek12
Ja jadę na wakacje na Mazury do http://www.mazurus.pl/. Całkiem niezłe miejsce, z dala od miasta i samochodów. W sam raz by się wyciszyć lub zabawić z przyjaciółmi.

Po co komu drogie wyjazdy? Na co komu tracić tysiące na wakacje? Oto sposób na tropikalne wakacje za 25 zł. - kupić dmuchany basenik gumowy (20 zł) - zebrać kartony spod sklepu - kupić farbki plakatowe i taśmę klejącą - wziąć podpórki - zaopatrzyć się w plastikowe wiaderko z rączką dla dzieci Idziemy na najbliższy staw lub rzekę, szukamy miejsca w miarę piaszczystego i się rozkładamy uprzednio pozbywając się z niego wszelkich śmieci typu butelki, opakowania po chrupkach, po zanętach czy robakach wędkarskich. Kiedy już wysprzątamy nasza plażę, dmuchamy basenik z wodą w wiaderku przynosimy wodę i go powolutku napełniamy. Rozwijamy kartony i na miejscu bądz w domu malujemy na nich farbkami postacie ludzi i palm a także niebieskiego morza. Sklejamy kartony taśmą i stawiamy na podpórkach. Zakładamy kąpielówki i wchodzimy do baseniku, w ręce trzymamy schłodzony napój pomarańczowy z Tesco i voila tropikalne wakacje za 25 zł!

Gość gość
syn fubu Dobre :)

Gość gość
:D loooser jest nieziemsko pojepany:D jeć loserku na wakacie do papci drapać strapki karmić kury i koty:classic_cool:

Gość gość
Ty nas tutaj prawiczków nie obrażaj

Gość 6x6x6
Ja jestem prawiczkiem i mam już 4 lata wakacji :) Bez kobiet to jest naprawdę super życie :) Zero problemow same plusy :) Robbie co chce Pełen lussss :)

Gość gość
a ty skad mozesz wiedziec jakie jest lepsze zycie z kobieta czy bez niej skoro jestes prawiczkiem nieudacznikiem bez pracy, bez aktywnego kotasa i bez zadnych perspektyw:D

Gość 6x6x6
Mam aktywnego kutasa Jestem bi i mam faceta Kasę też mam 3500 brutto na miech A dziewczyny za mną biegają a ja je olewam :)

Gość 6x6x6
Dziewczyny to materialistki

Gość gość
i jak na wakacjach ? *BLE BLE* / Looooser :)