Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet wyjeżdza na urlop z kolegami...

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy od roku razem, oboje pracujemy, tyle ze ja prowadzę taką działalność ze nie mogę sobie w obecnej sytuacji pozwolić na to, by wziąć nawet kilka dni wolnego. Mój facet również prowadzi włąsny biznes, ale ma na tyle, powiedzmy to, lużną pracę,że może sobie robić wolne kiedy i ile zechce. Wczoraj powiedział,że bierze kilka dni wolnego i...wyjeżdza z kolegami nad wodę... Poczułam się...nie wiem nawet jak to nazwać, ale źle poprostu. Wiem ze on sobie zdaje sprawe z tego ze ja nie mam jak wyjechać, ale wypad z kolegami i jeszcze ta jego radosc jak małego chlopca. Wiem ze bedzie tam picie i balanga przez te kilka dni i chyba najbardziej to mi się nie podoba w tym wszystkim;/ a z drugiej strony wiem ze na smyczy trzymac go nie mogę, p[oza tym te kilka dni do tygodnia to nasza najdłuzsza jak dotąd rozłąka.

Gość gość
niech jedzie, tyle jego. A ty nie bądz psem ogrodnika.

Gość gość
zgadzam się oczywiście:) niech jedzie, myślę że wasz związek może na tym tylko zyskać:)

Gość gość
mam nadzieję,że zyska. Kocham go, jesteśmy niedługo przed ślubem, tak jak pisałam to nasza najdłuższa jak do tej pory rozłąka, ufam mu ale jednoczesnie nie chciałabym zostawać w domu sama. Ale z drugiej strony masz rację, i ja tez staram sie na to patrzec w ten sposob,że związek tylko na tym zyska. Zatęsknimy i odpoczniemy od siebie w takim pozytywnym sensie mam nadzieje;)